Практично са Мицрософт-овом апликацијом Виндовс 10 Ваш телефон

Мицрософт-ова апликација Ваш телефон је потенцијално добра вест за свакога ко користи комбинацију Виндовс 10 и Андроид телефона. Апликација Ваш телефон има за циљ да приближи ваш Андроид и Виндовс 10 рачунар, у основи омогућавајући корисницима да превлаче и испуштају слике између свог рачунара и Андроид телефона.

Мицрософт је недавно ажурирао апликацију и сада можете да синхронизујете своје поруке на две платформе . Можете чак и да пошаљете поруку са рачунара након што повежете телефон са рачунаром преко Мицрософт-ове безбедне технологије облака.

Апликација Ваш телефон је одличан начин за Мицрософт да побољша корисничко искуство и да вас убеди да више користите рачунар него паметни телефон. Произвођач софтвера је направио апликацију како би се уверио да Виндовс 10 и даље може бити примарно чвориште за све ваше задатке на мобилном рачунару.  Обавештење о апликацији Ваш телефон

Апликација Ваш телефон је доступна за кориснике оперативног система Виндовс 10 у прегледу издања, Споро и Брзо звоне. Апликација Ваш телефон је доступна за преузимање из Мицрософт продавнице и потребно је да инсталирате апликацију на Андроид слушалице да бисте омогућили интеграцију. Када инсталирате апликације, пријавите се на оба уређаја, омогућите интеграцију, коначно можете почети да синхронизујете садржај.

Апликација Ваш телефон је уграђена директно у Виндовс 10 ажурирање за октобар 2018., али ако је ваш рачунар на ажурирању за април 2018., можете инсталирајте апликацију Ваш телефон на Виндовс 10 тако што ћете се придружити прстену за преглед издања .

  Апликација вашег телефона у старт менију

Да бисте је покренули, кликните на Старт, потражите Ваш телефон под И или почните да куцате Ваш телефон у Цортани и када се апликација појави, само је изаберите.

Први утисак о апликацији Виндовс 10 Ваш телефон

Можете да подесите апликацију Ваш телефон и почнете да синхронизујете садржај на телефону и рачунару за неколико минута. Ваши уређаји треба да буду на истом Мицрософт налогу и такође треба да се уверите да ваш мобилни уређај користи најновију верзију Андроид-а (7+).

  Апликација Ваш телефон у оперативном систему Виндовс 10

Када отворите апликацију, кликните на „започните“ и од вас ће бити затражено да повежете телефон и рачунар. Сада морате да унесете свој број телефона да бисте добили везу за преузимање апликације или такође можете да отворите Гоогле Плаи продавницу и претражите Мицрософт апликације. Отворите Мицрософт апликације на свом Андроид уређају и пратите упутства на екрану.

  Мицрософт апликације са вашим телефоном

Након интеграције уређаја, апликација ће бити синхронизована и моћи ћете да приступите свим фотографијама и порукама које сте креирали на свом Андроид уређају.

Можете да кликнете на Фотографије да бисте приступили фотографијама сачуваним на вашем Андроид уређају и на Мессагес да бисте приступили СМС-у.

  Ваш телефон и МС Паинт

Као што видите на слици изнад, фотографије из апликације можете лако копирати у међуспремник и налепити их на МС Паинт или МС Ворд.

  МС Паинт

Слично томе, такође можете да копирате и налепите фотографију у е-пошту, Мицрософт Оффице и друге апликације без потребе да додирујете свој Андроид паметни телефон.

  Ваш телефон и поруке

Следећа је интеграција порука која вам у основи омогућава читање текстуалних порука на екрану рачунара и примање Андроид пусх обавештења на радној површини.

  Интеграција порука

Након интеграције, апликација вам омогућава да шаљете текстуалне поруке са свог Андроид уређаја помоћу рачунара и на тај начин вам омогућава да останете фокусирани на свој посао.

Популар Постс