Покретач „Лет’с Го“ за Виндовс 10, заглавље за прегледање веба се сада покреће

Чини се да Мицрософт додаје нове опције великом заглављу у апликацији Подешавања у оперативном систему Виндовс 10, према нашем сопственом тестирању и корисничким извештајима које смо примили. Мицрософт је почео да експериментише са заглављем подешавања пре две године и пуштен је за више корисника са ажурирањем од маја 2020. или новијим.

Мицрософт сада уводи две нове опције за апликацију Подешавања: Идемо и дугмад за прегледање веба. Приметили смо опције у производним верзијама ажурирања за Виндовс 10 октобар 2020. и обе опције су дизајниране да препоручују Мицрософт услуге, Едге и Оффице 365.

У наредним недељама требало би да видите нови банер. Добијте још више од Виндовс-а на врху апликације за подешавања. Банер ће се појавити када инсталирате месечна кумулативна ажурирања за Виндовс 10, али већина корисника би требало да види банер након поновног покретања система.Као што можете видети на снимку екрана испод, на банеру се наводи да дугме Идемо вам омогућава да уживате у потпуном Мицрософт искуству.

 Виндовс 10 Екран Летс го

Ова опција ће отворити интерфејс преко целог екрана који се зове искуство ван кутије и покрива цео екран, што значи да нећете пронаћи традиционалну насловну траку са опцијама за минимизирање, максимизирање или затварање прозора.

 Виндовс 10 ОБЕ

Прва страница на овом екрану „Идемо“ истиче Мицрософтове услуге које бисте требали испробати.

Ово укључује Виндовс Хелло, апликацију Ваш телефон, Оффице 365 итд. Можете да кликнете на Подсети ме за 3 дана и искачући прозор ће се поново појавити након три дана или можете да кликнете на „настави“.

Следећи екран је Користи препоручена подешавања претраживача и предлаже да примените препоручена подешавања прегледача, што саветује Едге као подразумевани претраживач и Бинг као подразумевани претраживач. Мицрософт ће такође закачити Едге претраживач на траку задатака и радну површину када изаберете прву опцију и примените подешавања.

 Виндовс 10 препоручена подешавања

Трећи екран је препорука преко целе странице за понуду Мицрософт 365 попуста за прву годину. Мицрософт експериментише са две Оффице 365 рекламе и у зависности од историје вашег налога, или ћете добити понуду од 50% или бесплатну понуду од 1 месеца.

 Мицрософт 365 оглас

Можете да кликнете на не захваљујући да бисте изашли из подешавања.

Заглавље прегледања веба у апликацији Подешавања

Када завршите са подешавањем преко целог екрана, бићете враћени у подешавања и појавиће се нова опција „Прегледање веба“. Опција „Претрага веба“, која се не може онемогућити, саветује корисницима да врате „препоручени“ претраживач.

 Банер са подешавањима за Виндовс 10

Можете да прођете кроз искачући екран и вратите препоручену поставку прегледача на Мицрософт Едге и Бинг. Ово ће такође закачити претраживач на траку задатака и радну површину.

Занимљиво је да ће се опција појавити и када је подразумевани претраживач вашег рачунара већ Мицрософт Едге претраживач.

Популар Постс