Подршка за Виндовс Микед Реалити је сада доступна у Цхроме Цанари-у

 Гоогле Цхроме дизајн

Још у јануару, приметили смо неколико урезивања на Цхромиум Геррит-у који је открио да Гоогле разматра увођење подршке за Виндовс Микед Реалити у Цхроме. У протеклих неколико недеља, сарадници Цхромиум-а су се неколико обавезали за имплементацију подршке за Виндовс Микед Реалити у претраживачу и изгледа да су ствари коначно завршене.

Гоогле Цхроме Цанари је недавно ажуриран новом заставицом која омогућава подршку за Виндовс Микед Реалити. Примећена од нас, заставица под називом „Подршка за Виндовс Микед Реалити“, ако је омогућена, омогућиће корисницима да користе Виндовс Микед Реалити слушалице са Цхроме-ом.

Ако је омогућено, Цхроме ће користити Виндовс Микед Реалити уређаје за ВР (подржано само на Виндовс 10 или новијим). – Виндовс, стоји у опису заставице. У време писања ове приче, застава је активна у Цхроме Цанари верзији 74.0.3710.0. Мешовита стварност у Цхроме Цанари

Вреди напоменути да интеграција Виндовс Микед Реалити-а неће бити ограничена на Цхроме претраживач, јер ће Цхромиум претраживачи, укључујући надолазећи Мицрософт Едге, такође моћи да приступе променама.

Гоогле Цхроме, који према аналитичкој компанији ради на више од 60 одсто рачунара, ускоро ће добити подршку за Виндовс Микед Реалити. Гоогле Цхроме је подржао неке слушалице за виртуелну реалност, али недостаје одговарајућа подршка за све слушалице за Виндовс Микед Реалити.

Није познато када Гоогле планира да испоручи ову функцију у стабилној верзији Цхроме-а.

Популар Постс