Поцкет Цастс бета апликација је сада доступна у Мицрософт Сторе-у

Поцкет Цастс, вероватно један од најмоћнијих подцаст плејера на свету, сада је стигао у Мицрософт Сторе на Виндовс 10. Програмери апликације Схифт Јелли објавили су ову вест на свом твиттер-у и напоменули да је апликација тренутно у бета верзији и да се препоручује само за постојеће бета тестере њихове веб апликације јер је то услуга која се само плаћа са почетним пробним периодом од 14 дана.

Поцкет Цастс омогућава корисницима да слушају најновије подцасте из својих омиљених. Апликација Поцкет Цастс је доступна за Андроид и иОС платформе заједно са потпуно функционалном веб верзијом. Има преко 200.000 доступних подцаста, а уз то корисници могу да виде и неке занимљиве подцасте засноване на машинском учењу на основу онога што је у тренду и ваше локације. Корисници такође могу да синхронизују своје претплате, репродукцију и филтере резервних копија података својих апликација са облаком и то ће вам помоћи да их репродукујете на свим уређајима било када и било где.

Услуга Поцкет Цастс је доступна уз једнократну накнаду од 9,00 УСД која се може платити са веб верзије Поцкет Цастс-а и тада само ви можете наставити да уживате у функцијама на више платформи које нуде у овој апликацији. Апликација је добила 5 звездица на Мицрософт Сторе-у од 81% корисника што је довољно да означи квалитет прве верзије апликације. Дефинитивно ће бити додат новим функцијама и онима које су тренутно доступне на другим платформским апликацијама.

Имајте на уму да је ова Виндовс 10 апликација у Мицрософт продавници проширење веб верзије услуге и мораћете да платите чак и ако сте платили за Андроид или иОС верзију, али и даље можете да користите функцију синхронизације која је доступна уз куповину Андроид апликације . Апликацију можете преузети из Виндовс продавнице овде .

Популар Постс