Почиње аутоматско постепено увођење ажурирања за Виндовс 10 октобар 2018

 Ажурирање за Виндовс 10 октобар 2018

Мицрософт сада аутоматски нуди ажурирање за Виндовс 10 октобар 2018 на компатибилним уређајима. У ажурираном документу подршке, компанија каже да је постепено увођење ажурирања за Виндовс 10 октобар 2018. почело и да би више корисника требало да почне да га добија.

Ако је ваш рачунар компатибилан и спреман, од вас ће бити затражено да ускоро инсталирате Виндовс 10 верзију 1809. Слично ажурирању из априла 2018., ово је постепено увођење и нове или компатибилне машине ће прво добити ажурирање функција.

Сада почињемо наше постепено увођење корисницима преко Виндовс Упдате-а, у почетку нудимо ажурирање за уређаје за које верујемо да ће имати најбоље искуство ажурирања на основу нашег модела машинског учења следеће генерације, објашњава Мицрософт у свом документ подршке ажуриран раније данас.Прошлогодишње поступно увођење ажурирања из априла 2018. било је релативно успешно и Мицрософт је за то заслужан вештачкој интелигенцији (АИ). За увођење ажурирања из октобра 2018., Мицрософт такође користи модел машинског учења.

 Виндовс Упдате

У овом тренутку, произвођач софтвера није свестан било каквих критичних проблема у оперативном систему Виндовс 10 верзије 1809. Ажурирање функције је објављено у октобру 2018. Од тада је Мицрософт објавио неколико кумулативних исправки како би се решио све познате грешке.

Ажурирање из октобра 2018. је сада стабилно и корисници више не пријављују нове проблеме. По изгледу, можете наставити са ажурирањем за Виндовс 10 априла 2018. јер се чини да је најновија верзија спремна за ударно време.

Октобарско ажурирање ће се аутоматски преузети

Осим ако ручно не одложите ажурирање из подешавања, ваш уређај ће аутоматски почети да преузима датотеке. Ако нисте спремни или ваша омиљена апликација није компатибилна, право је време да одложите ажурирање док не будете сигурни.

Да бисте одложили ажурирање у оперативном систему Виндовс 10 Профессионал, отворите апликацију Подешавања и идите на Ажурирање и безбедност > Виндовс Упдате и кликните на Напредне опције.

На страници ћете пронаћи одељак „Паузирај ажурирања“ који ће паузирати ажурирања квалитета и функција до 35 дана. Можете отићи до одељка „Изаберите када се ажурирања инсталирају“ ако желите да одложите ажурирање до 365 дана. Да бисте наставили да добијате месечна безбедносна ажурирања, не заборавите да вредност ажурирања квалитета буде нула дана.

Популар Постс