Планирана побољшања за Филе Екплорер у ажурирању за Виндовс 10 19Х1

 Филе Екплорер са тамном темом

Мицрософт је данас објавио нови Виндовс 10 Буилд 18277 за инсајдере који брзо прескачу . Осим што је додао неколико нових функција, Мицрософт је такође представио нека мања побољшања за Филе Екплорер која ће бити део следећег великог ажурирања кодног назива 19Х1.

Виндовс 10 Инсајдери ће добити први приступ новим побољшањима Филе Екплорер-а у предстојећим верзијама. Мицрософт није открио никакве детаље у вези са променама које долазе у Филе Екплорер, али с обзиром на изглед ствари, постоји нешто велико што је планирано за Филе Екплорер.

Једина промена коју Виндовс Инсидер може да види, а која је укључена у најновију верзију је ажурирана колона са изменом датума за датотеке ускладиштене у систему. Виндовс ће сада показати пре колико сати су последње промене сачуване уместо опције ранијег датума.Ово је само једна од главних промена планираних за Филе Екплорер са следећим великим ажурирањем Мицрософта које треба да буде објављено у пролеће/април 2019.

Неки инсајдери могу приметити мале разлике у Филе Екплорер-у током наредних летова – касније ћемо имати више да поделимо о овоме, Мицрософт објашњава .

Мицрософт стално ради на побољшању Филе Екплорер-а и компанија је недавно представила Дарк Моде.

Тамна тема је додата у ажурирању за Виндовс 10 октобар 2018. или верзији 1809, што је била једна од најтраженијих функција Виндовс Инсајдера.

Тамна тема чини Филе Екплорер лакшим за коришћење, посебно током ноћи. Тамна тема за Филе Екплорер била је захтев многих корисника још од дана Виндовс 7 и коначно, Мицрософт је најавио да ради на тамном режиму за Филе Екплорер који би требало да буде објављен са Виндовс 10 верзијом 1809.

Пошто Мицрософт планира велике промене за Филе Екплорер, остаје да се види како ће Мицрософт побољшати тамну тему у Филе Екплорер-у.

Популар Постс