Патент открива Леново-ов склопиви уређај у свом пуном сјају

Слика љубазношћу: БИЛИБИЛИ

2020. би могла бити година бенди телефона и лаптопа. Компаније као што су Самсунг и Хуавеи су већ раније показивале преклопне екране мобилних уређаја. Многи произвођачи, укључујући Мицрософт и Леново, разматрају дизајн сопствених склопивих уређаја.

Чини се да Леново прави прототип сопственог склопивог уређаја и могао би да изгледа слично уређају који је Хуавеи представио раније ове године. Патент је открио нови склопиви уређај компаније Леново и он не личи на Моторола РАЗР.Примећен од стране компаније Леново је у јануару 2019. објавио УСПТО дана 11.07.2019.

Патент јасно показује уређај величине таблета. У пријави за патент, Леново је тврдио да уређај укључује два екрана са физичком ивицом. Леново је такође предложио решење за смањење видљивости празнине спајањем дела два панела на бољи начин.

 Леново склопиви патент

Слика љубазношћу: УСПТО / Леново

У пријави за патент, Леново је поделио следеће техничке детаље:

У складу са аспектом овог открића, обезбеђен је електронски уређај са два екрана. Апарат укључује: први екран за приказ са првом физичком ивицом; други екран са другом физичком ивицом; и процесор, конфигурисан да контролише приказ првог екрана и другог екрана. Као одговор на први начин коришћења, први део друге физичке границе и други део прве физичке границе су скривени од погледа; и као одговор на други начин употребе, први екран за дисплеј је распоређен на првој површини електронског уређаја са двоструким екраном, а други екран за екран је распоређен на другој површини електронског уређаја са двоструким екраном, прва површина насупрот другој површини.

 Леново патент

Слика љубазношћу: УСПТО / Леново

Леново-ов посебан распоред ротирајућих осовина могао би их сакрити од погледа корисника и побољшати изглед уређаја. Аранжман укључује прву ротирајућу осовину и другу ротирајућу осовину постављену на два краја

Са претходним распоредом ротирајућих осовина у овом проналаску, када је електронски апарат са двоструким екраном у првом режиму употребе, прва физичка ивица и друга физичка ивица нису изложене тамо где су први екран и други екран за приказ су суседни, дајући визуелни изглед везе без ивица између првог екрана и другог екрана, објашњава Леново.

Популар Постс