Патент наговештава нови Мицрософтов Сурфаце Про са тањом тастатуром

 Сурфаце Про

Слика љубазношћу: ЕкпертРевиевс.цо.ук

Мицрософт је поднео нови патент за Сурфаце Про који би потенцијално учинио тању тастатуру и побољшао изглед уређаја. Према патентној пријави коју смо открили, Мицрософт жели да направи тању верзију Сурфаце Про тастатуре са нископрофилним тастатуром.

Примећен од нас, патент под називом 'НИСКОПРОФИЛНИ ТЕЛЕКОВИ И УРЕЂАЈИ за унос' је поднела фирма Редмонд у јануару 2019. објавио ВИПО 8. августа.Мицрософт је приметио да користи нископрофилни сет кључева да би направио рачунарски уређај са минималном висином стека. То јест, нископрофилни сет кључева унутар уређаја за унос може да обезбеди смањену или тању висину стека за улазни уређај у поређењу са тренутним, комерцијалним уређајима за унос, навела је фирма из Редмонда.

 Сурфаце Про патент

Слика љубазношћу: ВИПО / Мицрософт

У одређеним примерима, дебљина или висина металног улазног кључа (мерено дуж з-осе, искључујући висину коју додаје прирубница, о којој се детаљније говори у наставку) је мања од 0,2 мм, мања од 0,15 мм, мање од 0,1 мм, у опсегу од 0,01-0,2 мм, у опсегу од 0,05-0,15 мм, или у опсегу од 0,05-0,1 мм, наводи се у патенту.

Патент је прилично нов јер је поднет тек у јануару и сасвим је могуће да ће гигант из Редмонда представити Сурфаце Про са тањом тастатуром касније ове године.

Популар Постс