Патент наговештава Леново-ове склопиве Виндовс 10 уређаје са флексибилним телом

 Леново склопиви

Слика љубазношћу: АндроидАутхорити

Још 2017. године, Леново је поднео захтев за патент у САД за склопиви, флексибилни лаптоп уређај који би очигледно радио на Виндовс 10. Патент за занимљив уређај величине лаптопа са виртуелном тастатуром и флексибилним кућиштем описује како се Леново приближава тржишту са Нова технологија.

Примећен од нас, патент под називом „УРЕЂАЈ СА ПРЕКЛОПИМ ЕКРАНОМ“ је поднео Леново још у јуну 2017. објавио УСПТО 10. јануара 2019. Пријава патента се односи на дизајнирање 2-у-1 уређаја који има флексибилан екран и савитљиви уређај који подсећа на концепт склопивог уређаја. Леново флек патент

Слика љубазношћу: УСПТО

У позадини патента, Леново пише да лаптоп или нотебоок рачунарски уређај може имати кућиште екрана са екраном и кућиште тастатуре са тастатуром где склоп шарке спаја два кућишта, на пример, дуж доње ивице кућишта екрана и задње ивице кућишта тастатуре.

 Леново склопиви патент

Слика љубазношћу: УСПТО

У резимеу пријаве за патент, Леново је истакао метод који је потребан за функционисање склопивог уређаја:

Уређај може укључити кућиште за преклапање које укључује регион преклопа који дефинише први део и други део преклопног кућишта; кућиште постављено на првом делу преклопног кућишта где кућиште укључује процесор, меморију која је оперативно повезана са процесором и тастатура која је оперативно повезана са процесором; и флексибилан дисплеј који је оперативно повезан са процесором и делимично распоређен на првом делу кућишта на преклоп и делимично на другом делу кућишта на преклоп, објашњава Леново.

Популар Постс