Оутлоок за Андроид вам сада омогућава да блокирате спољне слике у е-порукама

 Оутлоок за Андроид

Мицрософт Оутлоок за Андроид добио је ново ажурирање 22. јуна, а софтверски гигант је додао нову опцију која вам омогућава да блокирате спољне слике у имејловима. Међутим, можете да деблокирате слике за које мислите да су безбедне за преузимање.

Није велико ажурирање, али сада можете да конфигуришете Оутлоок да управља сликама које примате у е-порукама. Функцији се може приступити из подешавања, а постоји и прекидач који вам брзо омогућава да блокирате или деблокирате спољне слике.

У евиденцији промена објављеном у Гоогле Плаи продавници, Мицрософтов Оутлоок тим објашњава да ажурирање такође укључује побољшања перформанси и исправке грешака.Подршка за блокирање спољних слика у имејловима је заправо корисна функција за безбедност и приватност. Другим речима, блокирање слика може помоћи у заштити ваших уређаја. Аутоматско блокирање слике из спољних извора би вам помогло да избегнете гледање потенцијално увредљивог материјала, спречите злонамерни код да оштети податке на вашем телефону и још много тога.

Можете изабрати да блокирате спољне слике у е-порукама. Укључите ово тако што ћете отићи у Подешавања и додирнути налог на коме желите да буде омогућен. Сва наша недељна ажурирања такође укључују побољшања перформанси и исправке грешака како би Оутлоок био бољи за вас, објашњава Мицрософт у дневнику промена.

Очигледно, такође вам омогућава да одлучите да ли желите да преузмете слике или не, а ово је корисна функција ако сте на вези са ниским пропусним опсегом. Можда бисте желели да укључите ову функцију ако желите да сачувате неке податке.

Мораћете да одете у Подешавања да бисте га искључили или укључили:

  • Отворите Оутлоок на свом Андроид телефону и идите на Подешавања из менија хамбургера.
  • Изаберите своју адресу е-поште и наћи ћете прекидач поред Блокирај спољне слике који вам омогућава да конфигуришете функцију.

Као што је горе наведено, ажурирање такође укључује побољшања перформанси и исправке грешака ради побољшања укупног искуства.

Пре неког времена, Мицрософт је обновио Оутлоок искуство на Андроид-у и омогућава вам да урадите више из једног моћног пријемног сандучета.

Ако имате Оутлоок налог и Андроид телефон, можете отићи у Гоогле Плаи продавницу и преузети ажурирање.

Популар Постс