Оутлоок.цом (бета) сада добија мрачни режим на неким налозима

 Оутлоок тамни режим

Мицрософт раније овог месеца потврдио да ће Оутлоок.цом ускоро добити тамни режим а данас компанија уводи нову исправку за Оутлоок.цом (бета) која додаје ову функционалност. Опцију тамног режима пронаћи ћете у Брзим подешавањима и чини се да се покреће за одабране кориснике.

 Изгледи

Хвала вам на сталној подршци за Оутлоок Веб. Ми заправо радимо на тамном режиму већ неколико месеци и ово можете очекивати у производу ускоро.Један од разлога за кашњење је наше инсистирање да испоручимо најбољи тамни режим од било ког водећег клијента е-поште (схватићете када га видите, гарантујем). Кратки преглед који сте видели прошле године на Ноћ вештица био је прототип који је захтевао много више посла да бисте били спремни за ударно време. Више пута смо редизајнирали боје и код и поносни смо што улазимо у последњи део, рекао је Мицрософт раније овог месеца.

Оутлоок.цом је најбоља алтернатива Гмаил-у и има више од 400 милиона корисника широм света. Оутлоок је такође добио нови дизајн раније ове године, а сада је мрачна тема доступна свима.

Популар Постс