Откривени системски захтеви апликације Виндовс 10 Иоур Пхоне за нове функције

 Подешавање апликације за Виндовс 10 Ваш телефон

Помоћу апликације Виндовс Иоур Пхоне можете да упарите радну површину са својим Андроид телефоном и искуство је слично начину на који се иПхоне уређаји упарују са МацБоок-ом. Апликација Ваш телефон је представљена за Виндовс 10 2018. године са могућношћу синхронизације медијских датотека, порука и касније историје.

Апликација Ваш телефон подржава иПхоне уређаје, али је у суштини везана за Андроид телефоне због Аппле-овог рестриктивног приступа са иОС-ом. Након што је Мицрософт најавио своје партнерство са Самсунг-ом, тренутно не подржава сваки телефон сваку функцију вашег телефона. У ствари, све корисне функције су ексклузивне за одабране Самсунг Галаки телефоне.

Новије и напредније функције—пресликавање екрана телефона и Стримовање Андроид апликација — ограничени су на мањи подскуп Галаки телефона. Андроид апликације за десктоп

У новој документацији подршке, Мицрософт је званично открио нове системске захтеве за напредне функције апликације Ваш телефон.

Мицрософт каже да ова функција ради само са Самсунг уређајима који користе Андроид 10 са интеграцијом Линк то Виндовс. Чак и тада, подржани су само Галаки Ноте20 5Г, Ултра 5Г, Галаки З Фолд2 5Г, Галаки З Флип, З Флип 5Г, Галаки С20 5Г, С20+ 5Г и Галаки С20 Ултра 5Г.

Остали захтеви укључују:

  • Телефон мора бити укључен и откључан.
  • Ажурирање за Виндовс 10 мај 2020. или новије.
  • Оба уређаја треба да буду повезана на исти Ви-Фи.
  • Веза до верзије услуге Виндовс треба да буде 2.1.05.2 или новија.

Нажалост, цело искуство је тренутно далеко од савршеног чак и ако имате подржани телефон Галлери.

На пример, можда ћете добити црни екран ако покушате да пребаците екран на други монитор.

Слично томе, неке апликације можда неће реаговати на тастатуру и миш, али ће радити ако користите екран осетљив на додир или подлогу за цртање за контролу апликација.

Постоји још једно ограничење где се звук не преноси на звучнике на радној површини ако пуштате било који звук из Андроид апликације.

Веома популарна функција апликација за Мицрософт-ову апликацију Виндовс 10 Ваш телефон још увек је у употреби и појавиће се свима у наредним недељама.

Популар Постс