Откривена бенцхмарк Снапдрагон 8цк за Виндовс 10

 Представљен Снапдрагон 8цк

Бенцхмарк новог Куалцомм Снапдрагон процесора је примећен на Геекбенцх-у и чини се да је процесор Снапдрагон 8цк, што је одговор произвођача чипова на Интелову понуду средњег нивоа.

У два мерила ( 1 , два ), Снапдрагон Снапдрагон СЦ8180Кс (8цк) је већ показао значајне перформансе. Геекбенцх тестови на уређају са 64-битном верзијом оперативног система Виндовс 10 открили су једнојезгарни резултат од 3.327 и резултат са више језгара од 11.154. Можда није премашио Интел Цоре и5-8250у у ова два бенцхмарк-а, али је одлично обавио посао.

Бенцхмаркед Снапдрагон 8цк такође потврђује тврдње које је Куалцомм изнео на догађају лансирања процесора. И према Куалцомм-у и према бенцхмарк-у, Снапдрагон 8цк ће радити на 2,84 ГХз, што је савршено довољно брзо за извршавање канцеларијских задатака и игара са средњим језгром. Снапдрагон 8цк бенцхмарк

Куалцомм је такође навео да је Крио 495 ЦПУ унутар Снапдрагон 8цк најмање 2,5 пута моћнији од Снапдрагона 850.

Снапдрагон 8цк би могао бити Куалцоммов одговор на Интелову Цоре и5 серију и коначно би могао премостити јаз између две платформе, а трајање батерије ће бити најјача тачка Снапдрагон архитектуре.

Трајање батерије је значајно побољшано у новим Снапрагдон ЦПУ-има и резултати су били невероватних 20 сати за овај чипсет.

Популар Постс