Опера-ин веб претраживач за рачунар са уграђеним крипто новчаником

Слика љубазношћу: Опера.цом

Опера је данас објавила да ради на довођењу свог познатог крипто новчаника у свој веб претраживач на рачунарима. Крипто новчаник је тренутно доступан у апликацији Опера за Андроид мобилни веб претраживач.

Очекује се да ће компанија представити уграђени крипто новчаник за свој рачунарски веб претраживач у предстојећем ажурирању Опера за кориснике рачунара. Са увођењем крипто новчаника у веб претраживач рачунара, Опера планира да постане први веб претраживач на свету са уграђеним крипто новчаником.Крипто новчаник омогућава корисницима да уживају у беспрекорним трансакцијама на Интернету уз промоцију усвајања крипто валута. Уграђени крипто новчаник ће користити већ доступну мобилну апликацију и омогућити корисницима да купују ствари на свом десктопу и да надмећу куповину преко свог паметног телефона без икаквих проблема.

Додавањем крипто новчаника директно у претраживач, уклонили смо потребу за сложеним екстензијама или засебним апликацијама, рекао је Цхарлес Хамел, вођа производа Опера Црипто. Отварање рачунарског претраживача за криптовалуте означава други корак Опере ка стварању криптовалута и Веб 3.0 у мејнстриму.

Када уграђени крипто новчаник буде доступан, корисници ће морати да повежу Опера ПЦ веб претраживач са крипто новчаником који је омогућен на Андроид Опера претраживачу и скенирају КР код.

Ако се корисници пријаве у трансакције користећи своје отиске прстију, отисци ће остати сачувани на мобилним телефонима који су заштићени методом аутентификације са два фактора и методама скенирања отиска прста.

Опера ће такође омогућити корисницима да прегледају Веб 3.0 веб локације, уз допуштање да користе Даппс на својим рачунарима. За знање наших корисника, Даппс су Етхереум децентрализоване апликације.

Опера тренутно планира да обезбеди веб претраживач за десктоп рачунаре са подршком криптовалуте засноване на Етхереум блокчејну пре него што укључи подршку за друге популарне криптовалуте.

Популар Постс