Опера 55 Веб претраживач сада подржава Цхроме екстензије

Слика љубазношћу: Опера.цом

Опера редовно ради на увођењу нових функција за свој Опера веб претраживач заснован на Цхромиум-у. Компанија сада ради на две нове верзије свог претраживача, Опера 55 и Опера 56.

Опера 55 верзија веб претраживача је сада у фази бета тестирања и компанија је сада увела неке нове функције у најновију верзију. Опера 55 бета верзија уводи нову и преуређену страницу са подешавањима која је сада подељена у две категорије, основне и напредне, што олакшава корисницима да конфигуришу свој омиљени веб претраживач.Опера је такође додала нову интегрисану траку за претрагу која сада помаже корисницима да траже одређена подешавања. Такође је урађен редизајн искачућег прозора значке за подешавања веб локације са искачућим прозором који сада приказује информације као што су да ли је веза безбедна, доступни сертификати и још много тога.

Корисници ће такође моћи да прилагоде подешавања сајта тако што ће отићи на страницу подешавања под Напредно>Приватност и безбедност>Подешавања садржаја. Најновије бета верзије Опера 55 сада омогућавају најважнију функцију, могућност инсталирања Цхроме екстензија.

Корнелиа Миелцзарцзик, десктоп КА у Опера Софтваре наводи: Цхроме-ова богата веб продавница проширења је сада доступна у данашњем издању Опера бета. Сада када посетите веб локацију проширења за Цхроме, видећете клизну траку са алаткама на врху странице која вам омогућава да инсталирате Цхроме екстензије на Опери.

Корисници ће сада моћи да инсталирају Цхроме екстензије директно из Цхроме веб продавнице доносећи ново и побољшано искуство прегледања. Да бисте инсталирали проширења за Цхроме, требало би да користите нову клизну траку са алаткама која је доступна на врху странице проширења у Цхроме веб продавници.

Најновија бета верзија Опера 55 је сада доступна за Виндовс оперативне системе заједно са Линук/ГНУ и мацОС.

Популар Постс