Опера 55 је изашла за Виндовс са новим функцијама и једноставним начином за инсталирање проширења за Цхроме

 Опера 55

Прошлог месеца, произвођач софтвера Опера, објавио је бета верзију свог веб претраживача за Виндовс и друге платформе. Крајем прошле недеље, Опера Софтваре је промовисао веб претраживач заснован на Опера 55 Цхромиум-у у стабилан канал за Виндовс и друге подржане платформе.

Опера 55 је још једно велико издање веб претраживача заснованог на Цхромиум-у и додаје још један слој нових функција. Ове функције укључују могућност инсталирања екстензија за Гоогле Цхроме из Цхроме веб продавнице. Ако посетите веб продавницу екстензија, биће приказано дугме Инсталирај проширење.

Можете лако да инсталирате проширења у Опера претраживач из Гоогле Цхроме продавнице. Могућност инсталирања Цхроме екстензија из Цхроме веб продавнице требало би да побољша корисничко искуство и да га изједначи са ривалима. Да бисте инсталирали проширење за Цхроме у Опера 55, требало би да отворите Цхроме веб продавницу и учитате екстензију преко нове клизне траке са алаткама која би се појавила на страници.Листу нових функција и побољшања можете пронаћи у наставку:

  • Нови изглед странице са подешавањима са подршком за тамне теме.
  • Боља контрола страница које посећујете помоћу проширеног искачућег менија са значком.
  • Лакши приступ вашим обележивачима.
  • Исправке грешака и побољшања.

Популар Постс