ОнеНоте за Виндовс 10 је ажуриран функцијом диктирања без употребе руку

Корисници оперативног система Виндовс 10 добијају ажурирање за ОнеНоте које доноси заиста згодну функцију. ОнеНоте, ако већ не знате, је апликација за вођење белешки са професионалним додиром. То је лако једна од најбољих апликација за бележење доступних на свим платформама. Напомене се могу унети и записати ако ваш уређај има подршку за Виндовс Инкинг. Али ово није најбржи начин за вођење белешки. Најбржи метод је да диктирате белешке тако да морате само да говорите и апликација ће сама да откуца. У свом настојању да ОнеНоте учини што комплетнијим, Мицрософт је додао ову исту функционалност у апликацију.

ОнеНоте је ажуриран функцијом диктирања без употребе руку

Ажурирање је доступно корисницима оперативног система Виндовс 10 са претплатом на Оффице 365. Ова функција корисницима заиста олакшава снимање белешки. Једна од најбољих ствари у вези са овом функцијом је то што корисници могу уређивати белешке чак и док је диктат у току. То значи да ће се речи појављивати на екрану када говорите, а истовремено можете уређивати већ завршене реченице додавањем знакова интерпункције или других речи. Функција диктирања неће паузирати док истовремено говорите и уређујете реченице.

Подршка за диктирање тренутно подржава девет језика. Ова функција олакшава вођење белешки особама са инвалидитетом. Функцији се може приступити једноставним одабиром дугмета за диктирање.Једна занимљива ствар је да је Мицрософт ажурирањем за Виндовс 10 априла 2018. додао нову функцију у Виндовс 10 помоћу које можете диктирати речи које ће се аутоматски куцати у било који оквир за текст у било којој апликацији. Овој функцији се може приступити притиском на тастер Виндовс и Х заједно. Ову функцију можете да користите уместо наменског режима диктирања који је ОнеНоте добио уз ажурирање. Али разлика је у томе што ће уграђени режим диктирања у ОнеНоте-у моћи да ради чак и када уређујете реченице.

Ажурирање такође доноси неколико исправки грешака и побољшања перформанси. ОнеНоте можете да ажурирате кликом овде .

Популар Постс