ОнеНоте-ова УВП апликација за Виндовс 10 ажурирана је новим менијем за инсајдере

 ОнеНоте

Мицрософт уводи ново ажурирање за ОнеНоте УВП апликацију са неким побољшањима. Мицрософт обнавља мени и он је усклађен са оним који се налази у Оффице 2019 апликацијама. Софтверски гигант дозвољава Инсајдерима да тестирају функције пре свих осталих, а ви то можете тестирати тако што ћете омогућити експерименталне функције у ОнеНоте-у.

Ово ажурирање је припремило УВП апликацију за издање Оффице 2019, а нови интерфејс за ОнеНоте је продуктивнији. Ажурирање ће бити објављено за ширу јавност када пакет за продуктивност Оффице 2019 постане доступан.

Мицрософт је раније ове године најавио да ће стара десктоп апликација ОнеНоте бити замењена новом модерном УВП и да ће бити у пакету са Оффице 2019 оделом. ОнеНоте-ова УВП апликација је нешто боља од старе десктоп апликације и већ је достигла своју зрелост.Може се похвалити свим функцијама доступним у апликацији за десктоп рачунаре, а ажурирања се испоручују преко Мицрософт Сторе-а, што је још један плус.

 ОнеНоте УВП

Почевши од лансирања Оффице 2019 касније ове године, ОнеНоте за Виндовс 10 ће заменити ОнеНоте 2016 као подразумевано ОнеНоте искуство и за Оффице 365 и за Оффице 2019, рекао је Мицрософт у посту на блогу.

Иако више не додајемо нове функције у ОнеНоте 2016, оне ће и даље бити ту ако вам затребају. ОнеНоте 2016 је опционо доступан свима који имају Оффице 365 или Оффице 2019, али више неће бити инсталиран подразумевано, објашњава компанија.

Шта можете очекивати касније овог лета:

  • Ознаке: ОнеНоте УВП ће вам омогућити да убаците, креирате и тражите прилагођене ознаке. Мицрософт каже да би функција ознака олакшала означавање кључних информација и њихово касније проналажење.
  • Прегледајте, уређујте датотеке и радите заједно на приложеним документима.
  • Функције свеске за разред ће бити додате у УВП апликацију.

Предвиђа се да ће Мицрософт Оффице 2019 бити лансиран касније ове године, а верзија УВП ће постати нова подразумевана ОнеНоте апликација која ће заменити стару верзију за десктоп. Вреди напоменути да ће вам бити дозвољено да наставите да користите десктоп верзију ОнеНоте-а.

Популар Постс