ОнеДриве за Виндовс 10 је ажуриран са Центром за активности и још много тога

Слика љубазношћу: Мицрософт.цом

Мицрософт данас објављује ново ажурирање за своју ОнеДриве апликацију за Виндовс 10 уређаје. Најновија исправка је доступна за кориснике оперативног система Виндовс 10 који су ажурирали на најновију верзију Април 2018 Упдате.

Ажурирање долази са великим новим функцијама заједно са уобичајеним исправкама грешака и побољшањима перформанси. ОнеДриве више неће синхронизовати ваше датотеке када је омогућена уштеда батерије. Корисници ће добијати обавештење са искачућим прозором да игноришу уштеду батерије и наставе да синхронизују.Када се игнорише, ОнеДриве наставља да синхронизује ваше датотеке, али то може довести до исцрпљивања преостале батерије. Мицрософт омогућава ову функцију како би помогао корисницима да уштеде век батерије на својим уређајима.

Мицрософт је такође додао нову опцију повратних информација у ОнеДриве апликацији која омогућава корисницима да информишу о свим проблемима или да пошаљу позитивне или негативне повратне информације у вези са апликацијом директно развојном тиму.

Такође су направљена нова побољшања у Центру активности ОнеДриве апликације за кориснике оперативног система Виндовс 10 која сада приказује комплетан статус повезаних активности. ОнеДриве је Мицрософт-ова апликација заснована на облаку за кориснике оперативног система Виндовс 10 за приступ датотекама сачуваним у облаку.

Апликација Мицрософт цлоуд сервице је такође доступна корисницима на иОС-у и Андроид-у, заједно са корисницима Виндовс 10 и Виндовс 10 Мобиле. Испод је комплетан списак промена најновијег ажурирања:

  • Паузирајте ОнеДриве синхронизацију када је укључена Уштеда батерије.
  • Можете да пошаљете повратне информације Мицрософтовом ОнеДриве тиму.
  • Нови и побољшани Центар активности.

Мицрософт је раније овог месеца најавио да ради на новим функцијама за Виндовс 10 ОнеДриве десктоп клијент и да најновије ажурирање које је објављено данас долази са функцијама које су раније најављене. Најновија исправка излази са новом верзијом 18.131.0701.004 и може се преузети из Мицрософт продавнице за кориснике оперативног система Виндовс 10.

Популар Постс