ОнеДриве за иОС добија нове функције у најновијем ажурирању

Мицрософт је данас избацио ново ажурирање за своју ОнеДриве апликацију за иПхоне и иПад кориснике. Најновије ажурирање долази са неким новим функцијама заједно са побољшањима у својој ОнеДриве апликацији за иОС кориснике.

Најновије ажурирање ОнеДриве апликације гура апликацију на нову верзију 10.22. Апликација ОнеДриве сада долази са побољшањима за подршку за превлачење и испуштање која је уведена у ранијем ажурирању за кориснике иОС-а.

Редмонд Гиант у најновијем ажурирању је сада обезбедио нову потврду или искачући мени како би спречио било какве случајне акције превлачења и испуштања. Корисници који случајно превуку или испусте датотеке у складиште у облаку добиће искачући прозор са захтевом за потврду да доврше процес.Мицрософт каже: Волимо да олакшавамо обављање ствари. Нажалост, превише је лако случајно преместити ставке превлачењем и испуштањем. Додали смо потврду брзим покретима помоћу превлачења и испуштања да бисмо отежали случајно померање ставки.

Компанија је такође направила нека побољшања за кориснике који отпремају датотеке у облак. Постојала је грешка у претходном ажурирању која је померила здравицу о напретку отпремања у горњи леви угао екрана уместо на уобичајени дно екрана. Ова грешка или проблем је сада исправљен најновијим ажурирањем.

Мицрософт такође ради на још неким побољшањима и новим функцијама за ОнеДриве апликацију коју планира да уведе иОС корисницима у наредним недељама. Компанија тренутно интерно тестира нове функције за своју ОнеДриве апликацију на иОС-у и очекујемо да ће компанија објавити нове функције бета тестерима чим интерно тестирање буде успешно пре званичног јавног објављивања.

Позната је чињеница да Мицрософт жели да његови корисници уживају у најбољим функцијама за своје основне апликације, без обзира на платформу на којој су апликације инсталиране. Најновије ажурирање апликације ОнеДриве на иОС-у је тренутно активно и може се преузети са новом верзијом 10.22 тако што ћете отићи у Апп Сторе.

Популар Постс