ОнеДриве за Андроид ажуриран са функцијом откључавања отиском прста

Слика љубазношћу: АндроидЦентрал.цом

Мицрософт је избацио нове функције и исправке за многе своје основне апликације за Андроид и иОС заједно са Виндовс-ом. Компанија је била заузета решавањем проблема које су пријавили корисници на различитим платформама, осим додавања нових функција.

Компанија данас објављује ново ажурирање за своју апликацију Цлоуд Стораге ОнеДриве за Андроид уређаје. Најновије ажурирање долази са најтраженијом функцијом од стране Андроид корисника. ОнеДриве за Андроид сада добија подршку за откључавање апликације помоћу вашег отиска прста.Најновије ажурирање долази са верзијом 5.14 и тренутно је доступно у Гоогле Плаи продавници. Функција отиска прста је дуго била доступна за иОС уређаје и коначно је Мицрософт гурнуо функцију на Андроид уређаје данас.

Корисници ће сада моћи да заштите своје датотеке похрањене у облаку тако што ће им приступити скенирањем отиска прста. Да би ова функција функционисала, ваш уређај мора да има скенер отиска прста.

Да бисте омогућили аутентификацију отиском прста, потребно је да кликнете на опцију Ја доступну на траци за навигацију, а затим идите на Подешавања> Лозинка. Затим морате да подесите приступни код након чега ће вам бити затражено да конфигуришете отисак прста.

Када подесите приступ отиску прста, покретање апликације након подешавања ће од вас затражити да скенирате отисак прста да бисте приступили библиотеци фотографија.

Најновија опција безбедности отиска прста помаже корисницима да своје фотографије и друге документе чувају безбедним у апликацији ОнеДриве и штите их од неовлашћеног приступа.

Мицрософт је такође направио неке измене у приказу фотографија у ОнеДриве-у тако што је побољшао приказ мреже заједно са пружањем приступа корисницима да виде фотографије за које се праве резервне копије на картици Фотографије.

Најновије ажурирање апликације ОнеДриве је тренутно активно и можете је преузети у Гоогле Плаи продавници. Јавите нам своје мишљење о новој безбедносној функцији у коментарима испод.

Популар Постс