Оффице Мобиле апликације сада подржавају и Виндовс 10 Тимелине

 Оффице 2016 за Виндовс

Слика љубазношћу: ЦНЕТ.цом

Мицрософт ажурира Оффице Мобиле апликације са подршком за Виндовс 10 Тимелине. То значи да ће се активности Оффице Мобиле апликација (Ворд, ПоверПоинт Мобиле) појавити на екрану временске линије оперативног система Виндовс 10.

Оффице Мобиле верзија 16002.11029.20046.0 додаје подршку за временску линију. То је корисна функција јер сада можете прилично лако да се вратите на уређивање одређеног документа. Вреди напоменути да су Оффице Мобиле апликације доступне бесплатно и да их можете користити за преглед докумената или презентација, али вам је потребна претплата на Оффице 365 да бисте уређивали датотеке.Новембар Инсајдер ажурирање за Оффице десктоп на Виндовс-у

Данас, компанија такође уводи ново ажурирање за Оффице десктоп апликацију за инсајдере и унапређује апликацију до Буилд 11029.20045. Ажурирање је доступно за претплатнике на Оффице 365 на Виндовс-у који су пријављени у програм Оффице Инсидер.

Мицрософт је раније додао предлоге људи као део помоћника за распоред који корисницима омогућава да резервишу конференцијску салу заједно са пребацивањем између просторија у оквиру апликација за Оутлоок пошту.

Најновије ажурирање долази са још побољшања Оутлоок е-поште, а компанија сада омогућава корисницима Оутлоок-а да сачувају опције зумирања. Корисници ће сада моћи да изаберу подразумевано подешавање зумирања које ће користити за све своје поруке.

Раније су се поставке зумирања аутоматски ресетовале приликом затварања апликације, сада ће се ово променити у најновијем ажурирању Оффице-а.

Уместо да прилагођавате зум сваки пут када прочитате поруку, изаберите подразумевану поставку коју ћете користити за све своје поруке, објашњава компанија.

Постоје побољшања унета у Мицрософт Аццесс са компанијом која уводи теме. Мицрософт Аццесс сада долази са подршком за четири различите теме као што су шарене, тамне, сиве и беле. Мицрософт ће додати још побољшања темама у наредним ажурирањима.

Најновија Оффице ажурирања овог пута не долазе са побољшањима или функцијама за Мицрософт Ворд, Екцел и ПоверПоинт. Ове Оффице апликације су већ добиле многа побољшања у претходном ажурирању. На пример, подршка за функцију алатке Инк то Тект је додата у Мицрософт ПоверПоинт прошлог месеца и омогућава корисницима да мењају ручно писано мастило у облике или текст.

Најновија исправка за Оффице десктоп тренутно се покреће за Оффице Инсидерс и ускоро ће бити објављена за ширу јавност.

Популар Постс