Оффице 2016 за Виндовс добија велико ажурирање за Инсајдерске прстенове

 Оффице 2016 за Виндовс

Слика љубазношћу: ЦНЕТ.цом

Мицрософт је управо објавио Оффице 2016 Буилд 10813.20004 за инсајдере. Ажурирана верзија Оффице 2016 је доступна за Виндовс десктоп и можете је преузети на било којој подржаној верзији оперативног система.

Чини се да је то велико ажурирање са дугом листом нових функција и побољшања. Мицрософт је објавио ажурирање 17. августа и можете га преузети ако сте део програма Оффице Инсидер.Шта је ново у Оффице 2016 Буилд 10813.20004

  Нема више одскакивања до вашег претраживача : Нема више одбијања до вашег претраживача
  Везе ка ОнеДриве и СхареПоинт Онлине документима ће се отворити у Оффице десктопу када кликнете на њих у Оффице апликацији. Имате опцију да ажурирате своја подешавања.
  Али ако отворите Оффице везе са веба (нпр. СхареПоинт на вебу, Оутлоок на вебу, итд.), ове везе докумената ће наставити да се отварају у прегледачу ради континуитета контекста. Преименујте своје ОнеДриве или СхареПоинт датотеке : Сада можете преименовати своје Ворд, Екцел и ПоверПоинт датотеке ако су ускладиштене на Оне Дриве или СхареПоинт. У програму Ворд, Екцел и ПоверПоинт можете видети ову нову могућност преименовања кликом на насловну траку апликације највишег нивоа. Избришите своје ОнеДриве или СхареПоинт датотеке из Ворд, Екцел или ПоверПоинт : Сада можете да избришете своје Ворд, Екцел и ПоверПоинт датотеке из најскорије коришћених (МРУ). У програму Ворд, Екцел и ПоверПоинт можете видети ову нову могућност брисања десним кликом на име датотеке са листе датотека у позадини.

Исправке грешака и побољшања

 • Реч: Решили смо проблем са падом приликом чувања у облаку. Решили смо проблем где је режим дизајна био подразумевано укључен.
 • Екцел: Поправили смо видљивост иконе снимања макроа на статусној траци. Исправили смо пад програма Екцел приликом затварања радне свеске након промене СмартАрт Куицк стилова преко контекстног менија. Побољшали смо видљивост изабраних коментара у окну Коментари.
 • ПоверПоинт: Решили смо проблем који је могао да изазове системски звучни сигнал при отварању одређених датотека. Решили смо проблем са приказивањем тема.
 • Оутлоок: Решили смо проблем где Одговор на шифроване поруке е-поште није радио.
 • Приступ: Исправили смо регресију у којој корисници нису могли слати извештаје е-поштом. Решили смо проблем где је СТСЛИСТ.длл срушио ИЕ због прекорачења бафера на принтф информација о верзији.
 • Пројекат: Различите поправке перформанси и стабилности.
 • Све апликације: Решили смо проблем где је дугме Сачувај било онемогућено приликом чувања документа отвореног из прилога е-поште (Ворд, Екцел & ПоверПоинт).

Популар Постс