Објављена исправка за Виндовс 10 КБ4554364 ради решавања проблема са интернетом

Прошле недеље, Мицрософт је упозорио да а Грешка Виндовс 10 може спречити кориснике да дођу до интернета пошто систем приказује грешку „ограничене“ интернет везе. Грешка такође спречава Мицрософт Теамс, Оутлоок, Оффице 365, Интернет Екплорер, па чак и Мицрософт Едге да дођу до интернета у неким конфигурацијама.

Грешка у повезивању Виндовс 10 пријављена је у горем тренутку јер милиони запослених широм света раде на даљину усред избијања медицинских проблема. Срећом, Мицрософт каже да је издао Виндовс 10 КБ4554364 да би поправио грешку која је корисницима изазивала проблеме са интернет конекцијом.

Прошле недеље Мицрософт је рекао да би корисници требало да имају исправку на располагању почетком априла, али с обзиром на озбиљност проблема, Мицрософт је објавио хитну исправку са исправком за ограничен проблем са интернет везом. Закрпа је сада доступна за ручно инсталирање из каталога Мицрософт Упдате.Вреди напоменути да најновија грешка у оперативном систему Виндовс 10 утиче на рачунаре који су применили КБ4535996 – или било које од најновијих кумулативних ажурирања. Мицрософт каже да корисници треба да инсталирају само ако Виндовс 10 спречава основне апликације за продуктивност да се повежу на интернет.

Ако сте применили КБ4535996 или у последње време имате проблема са интернетом, требало би да инсталирате ову закрпу.

Као што смо приметили, закрпа није доступна преко Виндовс Упдате-а и потребно је ручно преузети из Мицрософт Упдате Цаталог-а.

Да бисте применили исправку, следите ове кораке:

  • Посетите каталог Мицрософт ажурирања веб сајт .
  • Потражите ажурирање користећи КБ број. У овом случају потражите „КБ4554364“.
  • Кликните на дугме „Преузми“ за верзију оперативног система Виндовс 10 коју користите. Ако нисте сигурни, отворите Подешавања > Систем > О и проверите да ли имате 64-битну или 32-битну верзију оперативног система Виндовс.
  • Сходно томе, кликните на дугме „Преузми“ и појавиће се искачући прозор са директном везом за преузимање.
  • Кликните на везу .мсу да бисте преузели датотеку.

Када се преузимање заврши, можете једноставно двапут да кликнете на .мсу датотеку и инсталирате нову исправку за Виндовс 10.

Популар Постс