Објављен Виндовс 11 КБ5019157 – ево шта је ново и побољшано

  Виндовс 11 КБ5019157
Мицрософт показује Старт мени за Виндовс 11

Виндовс 11 КБ5019157 је сада доступан за преузимање у верзији 21Х2 (оригинал) са неколико побољшања и неколико исправки грешака. Као и обично, Мицрософт је такође објавио директне везе за преузимање за Виндовс 11 КБ5019157 офлајн инсталатере – оне се могу користити за ручну надоградњу система.

КБ5019157 је опционо ажурирање за Виндовс 11 верзију 21Х2 и не може се применити ни на једну новију верзију оперативног система. Ово није велико кумулативно ажурирање, али укључује много значајних поправки и побољшања. На пример, Мицрософт враћа Куицк Ассист у Виндовс 11 са ажурирањем.

За оне који не знају, Виндовс 11 је прошле године испоручен без апликације Куицк Ассист, која је алатка која омогућава корисницима да гледају или контролишу уређај на даљину преко мреже или интернета, а компаније га користе за решавање проблема на хардверу својих запослених. . Алат ради на даљину и омогућава свакоме да реши проблеме без директног додиривања рачунара.Ова опционална закрпа би се појавила као „ 2022-11 Кумулативни преглед ажурирања за Виндовс 11 верзију 21Х2 за системе засноване на к64 (КБ5019157) ” на Виндовс Упдате-у. Да бисте започели инсталацију, једноставно додирните везу „преузми и инсталирај“ и поново покрените систем када се то од вас затражи.

Након инсталирања ажурирања, број системске верзије вашег уређаја ће се вратити на Виндовс 11 Буилд 22000.1281, а број верзије ће остати 21Х2.

Везе за преузимање за Виндовс 11 КБ5019157

Везе за директно преузимање за Виндовс 11 КБ5019157: 64-битни

Веза отвара Мицрософтов каталог ажурирања где можете да кликнете на дугме „Преузми“ поред верзије оперативног система инсталираног на вашем рачунару.

Виндовс 11 КБ5019157 (верзија 22000.1281) евиденција промена

Поред Куицк Ассист-а, Мицрософт је такође исправио сталне кварове за Мицрософт Сторе када покушава да инсталира нова ажурирања. Ажурирање поправља проблем који је утицао на поузданост инсталација апликација на системима којима управља предузеће.

Мицрософт је исправио неколико других грешака, укључујући проблем који утиче на локалне кориснике Унифиед Упдате Платформ (УУП). Исправљена је грешка где је Д3Д9 могао престати да ради када користите удаљену радну површину. Такође се бави проблемом који утиче на услугу Виндовс заштитног зида.

Ево листе свих главних исправки грешака и промена:

  • Решен је проблем где су апликације могле да раде у складу са смерницама за закључавање оперативног система Виндовс (ВЛДП).
  • Решен је проблем који утиче на Дефендер фор Ендпоинт.
  • Решен је проблем који утиче на ТектИнпутХост.еке.
  • Решен је проблем који утиче на закачене апликације у менију Старт.

Поред горе наведених исправки грешака, ажурирање се такође испоручује са ажурирањем сервисног стека за Виндовс 11 – Буилд 22000.1270. Инсталирање приложеног сервисног стека могло би да побољша квалитет сервисног стека што обезбеђује робусно и поуздано искуство Виндовс Упдате.

У документацији, Мицрософт је потврдио најмање два мања позната проблема у овом издању:

  • Корисници могу наићи на проблеме са Керберос аутентификацијом.
  • Корисници можда неће моћи да се повежу на директан приступ ако привремено изгубе мрежну везу.

Компанија није упозната ни са једним важним познатим проблемом, а такође нисмо могли да пронађемо извештаје о широко распрострањеним проблемима. Са сигурношћу се може претпоставити да је ажурирање за новембар 2022. за Виндовс 11 стабилно и да се може инсталирати на примарним машинама, али је увек боље прескочити опциона ажурирања јер можете да исправите грешке у циклусу закрпе у уторак следећег месеца.

Они на Виндовс 11 22Х2 добиће другачије опционо ажурирање касније овог месеца.

Такође је вредно напоменути да Мицрософт неће објављивати нова опциона ажурирања у децембру због минималних операција током сезоне празника (сезона западне нове године). Иако опциона ажурирања неће бити објављена, постојаће месечно безбедносно издање за децембар 2022.

Популар Постс