Ново проширење треће стране омогућава вам да наставите са претраживањем веба на било ком рачунару са оперативним системом Виндовс 10

 Наставите са екстензијом за рачунар

Са издавањем Виндовс 10 Фалл Цреаторс Упдате 2017. године, Мицрософт је додао нову функцију под називом Настави на рачунару. Ово омогућава корисницима да наставе са прегледањем веба и другим сесијама на рачунару са места где сте стали на паметном телефону. Једноставним речима, можете да проследите активности као што су веб локације, претраге и чланци да се одмах отворе на рачунару.

Ова функција најбоље функционише са Мицрософт услугама. На пример, можете да преузмете Едге бровсе на свој Андроид и да наставите са прегледањем веба на рачунару.

Програмер је кодирао ново проширење које додаје подршку за Виндовс 10 Тимелине и Цонтинуе он ПЦ за Гоогле Цхроме и Мозилла Фирефок.Сада је програмер, Домониц Маас, још више напредовао у свом раду и пружио подршку пројекту Рим до његовог проширења. Ово ће омогућити корисницима да лако прослеђују картицу Цхроме претраживачу на другом уређају, без потребе да се враћају у вашу заједничку историју. Погледајте демо у његовом видеу испод.

 Наставите на рачунару за Цхроме

Ова функција ће омогућити корисницима да проследе картицу у Цхроме претраживач на другом Виндовс 10 уређају, али изгледа да не ради са паметним телефонима.

Наставите брзо да претражујете на другом уређају тако што ћете „гурати“ своју тренутну активну картицу на друге уређаје који деле исти Мицрософт налог, објашњава програмер.

Можете преузети екстензију за Гоогле Цхроме са овде а корисници Фирефок-а могу преузети додатак са овде .

Популар Постс