Ново откриће открива занимљиве ситнице Виндовс Цоре ОС-а

 Сурфаце Хуб и Виндовс Цоре ОС

Слика љубазношћу: Виндовс Централ

Према различитим извештајима, каже се да Мицрософт интерно ради на томе Виндовс Цоре ОС , нову модуларну верзију Виндовс-а која ће радити на свим факторима облика укључујући и уређаји са два екрана , Сурфаце Хуб 2 и ХолоЛенс.

Мицрософтов телефон Андромеда са двоструким екраном, о коме се дуго причало, требало би да стигне до краја 2019. године, а слатки делови Виндовс Цоре ОС-а показују да је пројекат још увек у току. Према ЛинкедИн профилу, ВЦОС ће такође користити Виндовс компоненте отвореног кода.Према ЛинкедИн профил , Виндовс Цоре ОС ће користити скуп вештина Машинско учење/Наука о подацима како би осигурао безбедност платформе од злонамерних актера и кода.

Побољшан безбедносни положај Виндовс компоненти отвореног кода кроз иницијативе које истражују пронађене рањивости и успостављају процес за санацију. Унапредио је целокупни скуп вештина управљања програмом, комуникацију и сарадњу у целој организацији ВДГ ИС, стоји у опису профила.

Страница баца мало светла на то који су Мицрософт-ови приоритети са Виндовс Цоре ОС-ом. На пример, ОС може да користи компоненте отвореног кода оперативног система Виндовс. Оглас за посао на ЛинкедИн-у који је примећен прошле године такође је открио да Мицрософт разматра да се фокусира на безбедност Виндовс Цоре ОС-а и да се пројекат односи на различите Виндовс 10 уређаје.

Виндовс Цоре ОС, гласине о Андромеди

 Сурфаце Андромеда

Концепт Андромеде Дејвида Брејера

Са ВЦОС-ом, Мицрософт покушава да створи модуларну верзију Виндовс Цоре ОС-а дозвољавајући постојање уобичајених кодова који могу да раде на телефонима, двоструким екранима, таблетима, лаптоповима и рачунарима и ХолоЛенс-у.

Извештаји су такође открили да Мицрософт наставља да се бави Виндовс Цоре ОС-ом, новом СКУ-ом Виндовс-а за који се каже да је модуларан, безбедан, бржи и модеран.

Виндовс Цоре ОС користи ЦСхелл да се прилагоди било ком фактору форме, а композитори (АндромедаОС за мобилне уређаје са два екрана, Аруба за Сурфаце Хуб) би требало да оптимизују интерфејс.

Чини се да ови налази указују да рад напредује на Виндовс Цоре ОС-у, иако очигледно, Мицрософт није званично потврдио ниједан такав извештај и не можемо извући никакве конкретне закључке из таквих налаза.

Најновије гласине су откриле да се очекује да ће Андромеда хардвер и софтвер бити пуштени у продају 2019. године, а софтверски гигант би такође могао да најави и уређај у облику лаптопа са два екрана.

Популар Постс