Ново искуство сечења екрана у оперативном систему Виндовс 10 је много боље од очекиваног

 Исецање у Виндовс 10

Слика љубазношћу: Тхурротт.цом

Мицрософт је већ почео да ради на Виндовс 10 Редстоне 5, следећем великом ажурирању за које се предвиђа да ће стићи ове јесени. Мицрософт такође објављује нове верзије за преглед Виндовс инсајдера који су уписани у Скип Ахеад прстен, међутим, развој Редстоне 5 ажурирања ће бити убрзан тек када Виндовс 10 Спринг Цреаторс Упдате излази следеће недеље .

Као део процеса стабилизације, рачвали смо РС4 у сопствену грану под називом РС4_РЕЛЕАСЕ, баш као што смо урадили са РС2 и РС3. Убудуће – РС4 верзије ће доћи из гране РС4_РЕЛЕАСЕ. Ово такође значи да намеравамо да објавимо нове верзије РС4 за Инсајдере брже и за брзе и за споре прстенове, јер ове верзије укључују углавном исправке грешака, рекао је Мицрософт у посту на блогу раније ове године.Виндовс 10 Редстоне 5 могао би бити веће издање од Виндовс 10 Спринг Цреаторс Упдате. Мицрософт тестира ново искуство сечења екрана које би омогућило корисницима да нацртају облик како би направили исечак екрана. Мицрософт ентузијаста је недавно открио измене исечења екрана у недавним верзијама за преглед Виндовс 10.

 Цлиппинг у Виндовс 10 рачунарима

Слика љубазношћу: Тхурротт.цом

Нови снимци екрана које је објавио Рафаел Ривера показују ново искуство сечења екрана у оперативном систему Виндовс 10, а функција се може активирати пречицом у Акционом центру. Занимљиво је да би ново искуство сечења екрана могло да функционише са Цортана Инсигхтс. Мицрософт можда такође планира да повеже ову функцију са пречицама за снимке екрана као што су Вин + Схифт + С или Старт + прт сц.

Ново искуство урезивања екрана ће такође бити доступно на дуго о којима се прича Сурфаце Андромеда јер подржава снимање левог екрана, десног екрана и оба екрана. У овом тренутку се врло мало зна, али ово би могло да се појави у надолазећим верзијама Редстоне 5, и након објављивања Виндовс 10 Спринг Цреаторс Упдате.

Популар Постс