Ново ажурирање за Мицрософт Едге Дев је препуно узбудљивих функција

 Ажурирање за Мицрософт Едге Дев

Мицрософт Едге, који је неоспорни водећи претраживач компаније, биће још бољи следеће године.

За оне који нису свесни, постоје различити канали Мицрософт Едге-а које можете да инсталирате да бисте добили другачије искуство. Један од Едге канала је „Канал за програмере“ и ажурира се једном или два пута недељно мешавином мањих и већих побољшања, и то је један од најбољих начина да добијете увид у све надолазеће функције.

Ове недеље, Мицрософт Едге је ажуриран на верзију 88.0.705.9 и промене укључене у ажурирање ће ускоро бити испоручене бета корисницима. Мицрософт Едге ажурирање уводи нови мени историје, могућност генерисања јаких лозинки, нови режим слике и слике и још много тога.Мени историје

Као што смо горе поменули, Мицрософт Едге ажурирање долази са новим менијем историје . За разлику од тренутног менија историје који имамо у Цхроме-у или Едге стабилном, нови мени историје је дизајниран да вам помогне да се брзо вратите на претходно посећене сајтове.

 Мени историје ивице

Мени историје сада више функционише као чвориште са опцијама за отварање претходно посећених локација, картица које сте недавно затворили, па чак и картица које сте отворили на другим уређајима.

Поред тога, потпуно нови мени историје Мицрософт Едге-а сада може да запамти последњих 25 затворених картица из било које сесије пролаза. Такође можете проширити затворени „прозор“ да видите све картице које су биле отворене у том прозору.

Слика у режиму слике

Мицрософт сада уводи нови режим слике у слици за видео записе онима који користе мацОС. Ова функција је тренутно доступна у Едге-у за Виндовс преко експерименталне заставице, а сада је доступна и корисницима Мац-а.

Нејасно је када ће ова функција почети да се приказује свима.

Општа побољшања

Мицрософт Едге вам сада омогућава да генеришете безбедне лозинке и мењате лозинке ускладиштене у прегледачу директно из подешавања. Поред тога, Мицрософт такође ажурира преглед купона новим могућностима поређења цена, омогућавајући подршку за текстуалне белешке у ПДФ-овима и још много тога.

Популар Постс