Ново ажурирање Мицрософт Лаунцхер-а доноси Виндовс 10 Тимелине на телефоне

 Мицрософт Лаунцхер 5

Мицрософт Лаунцхер за Андроид данас преузима велико ажурирање са гомилом нових функција и побољшања која ће се допасти многим корисницима. Ово ажурирање унапређује Мицрософт Лаунцхер на верзију 5 и додаје подршку за Виндовс 10 временску линију.

Мицрософт Лаунцхер 5 је доступан свима и долази са интеграцијом временске линије која би требало да вам помогне да приступите садржају рачунара са вашег телефона.

Временска линија је згодна функција која ће ваше ПЦ активности пренети на телефоне. За оне који нису упознати, Виндовс 10 временска линија је дебитовала са ажурирањем из априла 2018. и прави снимке покренутих апликација и веб локација тако да корисници могу да отворе активности у било ком тренутку у наредна 3 дана.Мицрософт Лаунцхер сада има одељак Тимелине који приказује снимке направљене са вашег рачунара. Сада ћете видети активности са рачунара и телефона у одељку Временска линија покретача.

Ово издање је посебно фокусирано на то да Лаунцхер Феед буде најбоље место за брзи приступ вашим најважнијим стварима на телефону плус нека друга мања побољшања, објашњава Мицрософт.

Ево званичног дневника промена шта је ново у Мицрософт Лаунцхер верзији 5.0:

  • Феед – ажурирана навигација фида за ваше картице Поглед, Вести и Временска линија. Сада можете да приступите подешавањима фида са врха фида
  • Вести – Ажурирано искуство вести које покреће Мицрософт Невс
  • Временска линија на мобилном уређају – Активности са рачунара и телефона сада се могу видети на вашем Андроид телефону
  • Цортана – Користите Цортану за слање е-поште са вишеструким слањем е-поште. Цортана је сада подржана на ДЕ-ДЕ тржишту
  • Породица – Родитељи сада могу да виде локацију своје деце у реалном времену

Популар Постс