Ново ажурирање драјвера Цорсаир за Виндовс 10 узрокује неуспехе при покретању

 Грешка при ажурирању драјвера за Виндовс 10

Неки Виндовс 10 драјвери су неопходни за ваше уређаје, због чега имамо и аутоматска и опциона ажурирања управљачких програма. Међутим, ажурирања управљачких програма такође могу спречити да ваши уређаји раде у ретким околностима.

Ново ажурирање управљачког програма ЦорсаирВБусДривер тренутно се покреће неким корисницима путем Виндовс Упдате-а и наводно квари рачунаре. Најновији драјвер није компатибилан са старим ЦорсаирВБусДривер-ом (верзија драјвера је 2.к или старија) и БСОД се покреће када се открије старији драјвер.

У неким случајевима, корисници су открили да проблеми са компатибилношћу између нових и старих драјвера доводе до петље грешака Плавог екрана смрти. Цорсаир БСОД

Иако Мицрософт тек треба да одговори на извештаје, Цорсаир је потврдио да је свестан проблема.

Ово је узроковано веома старим ЦорсаирВБусДривер-ом (верзија драјвера је 2.к или старија) инсталираним са старим ЦУЕ СВ-ом (ЦУЕ 2.к или старијим) који је у сукобу са новим драјвером (верзија драјвера је 3.к) који је објављен са недавним ажурирањем за Виндовс , написао Џејмс, менаџер производа ИЦУЕ у компанији Цорсаир.

Ако имате ажурирање Цорсаир-а на чекању на страници Виндовс Упдате, потребно је да деинсталирате стари Цорсаир-ов ЦУЕ софтвер и преузмете иЦУЕ софтвер, а затим примените Виндовс Упдатес.

За оне који су заглављени у плавом екрану смрти са грешком кода заустављања ЦорсаирВБусДривер.сис, следите ове кораке:

  • У Виндовс окружењу за опоравак изаберите Решавање проблема.
  • Изаберите Напредне опције > Опоравак система. Када кликнете на Опоравак система, Виндовс ће поново покушати да обнови ваш оперативни систем помоћу партиције за опоравак и то неће утицати на ваше личне датотеке, али ће уклонити недавно инсталиране апликације, драјвере итд.
  • Креирајте диск јединицу за покретање и ручно опоравите свој рачунар.

Напредни корисници такође могу пратити наше решење за решавање проблема са ЦорсаирВБусДривер.сис у Виндовс 10 верзији 2004 или новијој.

Овај инцидент је још један подсетник за кориснике да избегавају неопходна ажурирања управљачких програма која се нуде преко Виндовс Упдате-а. Као што смо раније извештавали, опциона ажурирања за Интел, Нвидиа, АМД или друге производе могу да пребаце ваше драјвере на стару или подразумевану верзију. Другим речима, требало би да избегавате опциона ажурирања ако је хардвер потпуно функционалан.

Популар Постс