Нови концепт замишља Виндовс Пхоне са Виндовс 95

 Концепт Виндовс 95 Мобиле

Мицрософт је објавио Виндовс 95 јавности 1995. године и то је био важан тренутак за компанију. Виндовс 95 је увео бројне функције, као што је дугме за покретање, и од тада се користи у свим Виндовс оперативним системима.

Виндовс 95 је био огроман комерцијални успех за Мицрософт, са 40 милиона продатих копија у првој години. Мицрософт је већ укинуо стари оперативни систем, скоро деценију након његовог дебија, сада изгледа и делује веома застарело.

Да ли сте се икада запитали какав би живот изгледао да Виндовс 95 има мобилно издање? Јутјуб има одговор са новим видео снимком који приказује његову визију паметног телефона марке Мицрософт који користи оперативни систем Виндовс 95.Као што можете видети на снимцима екрана испод, овај концепт узима све што знамо и волимо о Виндовс 10 Мобиле и даје му преобразбу са елементима Виндовс 95. Чини се да је то хибридна верзија и Виндовс 10 Мобиле и Виндовс 95.

1 од 5  Концепт Виндовс 95 Мобиле  Виндовс 95 Мобиле са ИЕ концептом  Ворд 97 на Виндовс 95 Мобиле концепт  Виндовс 95 Мобиле са клипи концептом  Концепт Виндовс 95 мобилне продавнице

Дизајнер такође показује неке функције оперативног система Виндовс 95, укључујући иконски Интернет Екплорер, Снимач звука и још много тога у изгледу концепта овде.

Виндовс 95 је освојио свет рачунара са својим побољшаним графичким корисничким интерфејсом. Виндовс Мобиле 95 је помало забаван и занимљиво је размислити како је могао да изгледа паметни телефон са Виндовс 95.

Виндовс 95 је последњи пут добио подршку у децембру 2001. године, а наследио га је Виндовс 98. али још увек има неких корисника који користе застарелу и незакрпљену платформу. Из перспективе већине потрошача, Виндовс 95 је одавно нестао.

Популар Постс