Нови концепт замишља Таск Манагер на Виндовс 10 са Флуент Десигн

 Концепт Виндовс 10 Таск Манагер Концепт Виндовс 10 Таск Манагер

Слика љубазношћу: Мицхаел Вест

Можда сте приметили да се број концепата који замишљају различите функције оперативног система Виндовс 10 значајно повећао. Данас смо наишли на нови концепт који предвиђа како би Флуент Десигн могао да промени начин на који изгледа менаџер задатака у оперативном систему Виндовс 10. Концепт показује како би модерна верзија Таск Манагер-а са побољшаним корисничким интерфејсом и другим променама могла да функционише данас.

Поред имплементације Флуент Десигн-а, концепт приказује Таск Манагер са оквиром за претрагу и другачије стилизованим заглављем. То је рана идеја за нови менаџер задатака. Дизајнер објашњава да концептуални Таск Манагер показује више детаља када проширује информације о апликацији и мини графиконе ресурса за одређену апликацију.Важније је напоменути да је концепт креирао вешти дизајнер Мајкл Вест и да је заснован на повратним информацијама које корисници објављују на мрежи, тако да није у потпуности заснован на визији. Концептуални Таск Манагер изгледа добро и може бити нешто што други желе у оперативном систему.

 Концепт Виндовс 10 менаџера задатака са претрагом

Слика љубазношћу: Мицхаел Вест

У међувремену, Мицрософт је недавно најавио велико ажурирање за Таск Манагер на оперативном систему Виндовс 10. Мицрософт доноси две нове колоне на картици Процеси у Таск Манагер. Две колоне би требало да помогну корисницима да разумеју које апликације су гладне енергије.

У Дневник промена нове верзије прегледа , Мицрософт каже да тај ОС узима у обзир ЦПУ, ГПУ и диск како би приказао енергетски утицај покренутог процеса на систем у Таск Манагер-у.

Популар Постс