Нови концепт замишља играње игара на Андромеда склопивом Виндовс 10 уређају

Прошло је више од две године откако смо први пут чули за Мистериозни склопиви уређај Мајкрософта кодног имена Андромеда. Видели смо огромну количину патената које је поднео Мицрософт који су нам омогућили да завиримо у овај уређај.

Такође смо видели многе референце на софтвер у Мицрософтовим сопственим инсајдерским верзијама. У ствари, недавно смо пријавио о претходној инсајдерској верзији са масивним дневником промена АПИ-а који је имао више АПИ-ја и руковалаца догађајима са терминима као што су стања шарки који су савршено усклађени са овом врстом уређаја.

Током низа година, многи дизајнери су такође замислили Андромеду у својим невероватним концептима. Иако су сви покушали да покажу продуктивност и основну функционалност у таквом уређају, овај концепт је прилично јединствен.Мицрософт ентузијаста и дизајнер, Давид Бреиер на Твитеру је објавио приказ како би играње функционисало на таквом склопивом уређају са два екрана.

Као што видите, Давид замишља један од два екрана уређаја који се користи као уобичајени екран за играње игара, а други екран који се користи као Ксбок контролер. Давид стоји иза многих таквих популарних слика широм Мицрософт заједнице, а неке од њих нам показују како се други екран може користити као тастатура баш као и овај Ксбок контролер.

Замена стварног физичког Ксбок контролера са виртуелним софтверским контролером можда неће имати смисла за многе наше гледаоце. Међутим, раније смо видели сличну еволуцију. Сећате се када је софтверска тастатура представљена на иПхоне-у 2007. године? Идеју су тада многи одбацили. Али данас је иста технологија постала најважнија ствар данашњих мобилних уређаја. Па, ко зна?

Говорећи о самој Андромеди, овај уређај ће наводно бити лансиран ове јесени. такође смо пријавио о процурелом Мицрософтовом интерном имејлу који тврди да постоји Андромеда. Овај амбициозни пројекат Сурфаце тима је већ стекао велику популарност и такви концепти му додају много тога.

Популар Постс