Нови Интел Цоре и7-8510И са УХД Грапхицс 617 појављује се на ГФКСБенцх-у

 Интел чип

Мерило које је примећено у дивљини на ГФКСБенцх-у – и запамтите, у овом тренутку ништа није потврђено – показује нови необјављен процесор компаније Интел. Неки детаљи Интел Цоре и7-8510И процесора са УХД Грапхицс 617 појавили су се на ГФКСБенцх-у.

Има прилично пристојан резултат за игре као што је Цар Цхасе, али други детаљи као што је брзина сата нису доступни у време писања ове приче. Као што можете видети на слици испод, резултат перформанси за Теселацију он добија 108,8 ФПС, а АЛУ 2 има 61,5 ФПС.

 Интел процесорПрема Бенцхмарк листинг , Интел Цоре и7-8510И има основну фреквенцију од 1,8 ГХз као што је приказано у одељку са информацијама. Процесори се обично тестирају када су у завршној фази развоја и ако је спреман за тржиште, компанија би то ускоро могла објавити.

 Интел Цоре и7 8510И

Интелове мапе пута за десктоп процесоре откривене су у најновијем цурењу информација

Извештај је открио распоред изласка Интеловог процесора за десктоп рачунаре за наредну годину. Најновија мапа пута за десктоп рачунаре која је процурила покрива 2018. до трећег квартала 2019. То сугерише да би процесори Интел Цоффее Лаке-С Рефресх могли стићи у наредних неколико месеци.

Извештај такође тврди да ће Цоффее Лаке-С Рефресх процесори укључивати чипове са 8, 6, 4 и 2 језгра и да ће бити компатибилни са Интеловим З390 чипсетом и старијим чипсетима серије 300.

Популар Постс