Нове посластице о Мицрософт-овом Виндовс Лите-у о којима се причало појављују се на мрежи

 Лите моцкуп

Слика љубазношћу: Брад Самс / Петри

Према гласинама, Мицрософт ради на „Виндовс Лите-у“ како би циљао Цхромебоок-ове у образовном сектору и направио уређаје са два екрана. Виндовс Лите је укус Мицрософтовог Виндовс Цоре ОС-а о коме се дуго причало и он ће покретати широк спектар уређаја, укључујући склопиве лаптопове, 2-у-1 и традиционалне лаптопове који су приступачни.

Виндовс Лите би могао да дође са потпуно новим корисничким искуством које би било лагано и флексибилно. Према првим извештајима, Виндовс Лите има дубоке везе са веб искуствима и изворно ће подржавати апликације Виндовс продавнице, ПВА.Овај нови оперативни систем би такође могао да подржи програм Вин32 на мало другачији начин. Речено је да Мицрософт истражује више решења која би омогућила уређајима да покрећу Вин32 апликацију у Лите ОС-у, укључујући решење у облаку и виртуелизацију.

Ватцхер Валкинг Цат је сада открио помињање Виндовс Лите-а, Центаурус-а (склопиви лаптоп) и Андромеде у недавним верзијама за преглед Виндовс-а 10. Први налаз садржи детаље о стварима Контролног центра за Андромеду и Лите.

Друго откриће помиње Центаурус, Андромеда), Лите, Поларис итд, што сугерише да Мицрософт активно ради на оваквим стварима.

О Виндовс Лите-у

Очекује се да ће Виндовс Лите креирати нову категорију производа са уређајима са двоструким екраном, а могао би да покреће и склопиви мобилни уређај компаније. У почетку ће Виндовс Лите радити на склопивим рачунарима, 2-у-1 и таблетима како би пружио потпуно ново искуство.

Популар Постс