Нова референца на Мицрософтов Андромеда ОС за склопиви уређај примећена на мрежи

 Стране Мицрософт Андромеде

Извештаји тврде да је Мајкрософт одложио свој пројекат новог мобилног уређаја кодног имена Андромеда о коме се причало и да можда неће угледати светло ове године. Првобитно је планирано да уређај буде објављен касније ове године са Виндовс 10 Редстоне 5, али људи који су упознати са развојем су известили да компанија разматра да га одложи за још годину дана.

Андромеда о којој се дуго причало није уништена и Мицрософт је одложио да ради на софтверу који покреће уређај. Андромеда је наводно враћена на пролеће 2019. године када би требало да се покрене нова верзија оперативног система Виндовс 10.

Ако се верује да су нови докази тачни, Андромеда ОС је примећен у демо видеу апликације Мицрософт Азуре Мобиле за Андроид и иПхоне.



Видео под називом Мицрософт Азуре Мобиле Апп за иПхоне и Андроид: Увод и демо је 11. јуна објавио Мицрософт Мецханицс ​​ИоуТубе канал. У 1:34 минута, Азуре апликација садржи референцу на АндромедаТест. Видео очигледно нема никакве везе са Андромедом и уређајем са два екрана.

Сасвим је јасно да Мицрософт и даље жели да избаци Андромеду на тржиште и да би то урадила, компанија ће наставити да ради на софтверу. Када софтвер и продавница апликација буду спремни, уређај са двоструким екраном, о коме се причало, биће представљен.

Верује се да се нови Мицрософтов мобилни пројекат бори са подршком за апликације. Виндовс Пхоне је пропао на тржишту паметних телефона због празнине у апликацијама, тако да компанија не жели да направи исту грешку двапут.

Мицрософт би морао да осигура да постоји савршена продавница апликација за Андромеду пре него што овај пројекат добије зелено светло.

У овој фази, све није ништа више од гласина и Мицрософт није јавно потврдио Андромеду или било који пројекат уређаја са два екрана.

За сада, ствари су још увек неизвесне на фронту Андромеде, али ово би могао бити још један показатељ да Мицрософт активно ради на Андромеда ОС-у и да још увек жели да га изнесе на тржиште.

Популар Постс