Нова функција за састанке у оперативном систему Виндовс 10 је сада доступна за више корисника

 Ажурирање Виндовс 10 Меет Нов

Са порастом бесплатних алата за видео конференције, Мицрософт све више гура Скипе-ову функцију Меет Нов у своје производе. Инсајдерске верзије прегледа су недавно додале Функција зумирања на траци задатака и исто искуство Меет-а сада је доступно свима који користе Виндовс 10 верзију 20Х2 или старију.

Са новом наменском опцијом Меет Нов у системској палети на траци задатака, сада можете брзо да упућујете и придружите се позивима унутар апликације Скипе или Мицрософт Едге.

Нови Меет Нов ће показати две опције – придружите се састанку или направите састанак. Када додирнете нову опцију састанка, бићете преусмерени на Скипе веб у Мицрософт Едге-у са основним детаљима као што су линк за позив, ваше име и ко је у позиву.Постоји и опција да позовете друге помоћу кода или линка за позив.

 Екран Скипе Меет Нов

Пре него што уђете у позив, можете да промените подешавања камере и звука (микрона). Можете да додате више учесника на састанак и није потребан Скипе налог.

Ово Меет искуство у Мицрософт Едге-у ће покренути апликацију Скипе ако је имате инсталирану.

Поред тога, Мицрософт је почео да поставља исту функцију састајања сада у Оутлоок веб апликацију (верзија претраживача). За разлику од Виндовс 10 Меет Нов, Оутлоок Меет Нов ће омогућити корисницима да спроведу тренутни састанак тимова са картице Календар.

Искуство Меет Нов у оперативном систему Виндовс 10 тренутно је ограничено на Скипе, али је могуће да ће Мицрософт такође омогућити корисницима да покрећу Мицрософт Теамс састанак директно са траке задатака у будућности.

Непотребно је рећи да ће ново искуство састанка засновано на Скипе-у помоћи корисницима Виндовс 10 да се повежу са својим пријатељима и породицом без конфигурисања Мицрософт налога. Све у свему, такође је добро видети да је Мицрософт и даље посвећен Скипе-у, посебно када су Мицрософт тимови популарнији.

Ако вам се не свиђа ново дугме Скипе Меет Нов на траци задатака, можете га онемогућити пратећи ове кораке:

  • Отворите Подешавања > Систем > Персонализација.
  • Отворите „Трака задатака“.
  • На страници траке задатака кликните на „Изаберите које иконе ће се појавити на траци задатака“.
  • Искључите опцију Меет Нов.

Популар Постс