Нова функција прегледа картице Мицрософт Едге ће поштовати Виндовс анимације

Још у јулу 2020., Мицрософт је почео да експериментише са Мицрософт Едге функцијом под називом „преглед картице“ која вам омогућава да пређете мишем преко картице да бисте видели сличицу странице и наслов/УРЛ.

Прегледи картица нису новина за прегледаче засноване на Цхромиум-у и Едге прегледач већ има скривене експерименталне заставице које омогућавају корисницима да омогуће прегледе. Ако желите да прегледате картице са њиховим сличицама, потражите „Картице за прелазак на табулаторе“ и „Слике картице за лебдење картице“ у менију Едге://флагс и омогућите их.

Преглед картице је био доступан у застарелом Едге-у, а познато је да Мицрософт ради и на овој функцији за Цхромиум верзију, али компанија још увек није подразумевано омогућила функционалност у Едге-у. Прегледи картице Мицрософт Едге

Ново урезивање Цхромиум-а сугерише да је Мицрософт поново почео да истражује подршку за преглед картица (картице за лебдење).

Према урадити , Мицрософт ради на промени која ће открити поставке системске анимације пре анимације картица картица. На пример, ако сте искључили анимације у оперативном систему Виндовс 10, преглед картице Мицрософт Едге ће поштовати жељене поставке и неће приказати анимацију лебдења.

Ова промена би искључила анимације за картице Таб Ховер када корисник одустане од анимација преко подешавања свог рачунарског система. Многе друге анимације такође користе ову проверу пре анимације, приметио је Мицрософт.

У овом тренутку није јасно када ће подразумевана подршка за прегледе картица стићи у Мицрософт Едге, али је могуће да ће бити укључена у друго велико ажурирање у години, које би требало да стигне у марту.

Поред прегледа картица, Такође се наводи да Мицрософт ради на новом алату за претрагу ваших ПДФ докумената , могућности писања мастила за уређаје са подршком за унос додиром или оловком и уграђени монитор лозинки како би ваши онлајн налози били сигурни.

Популар Постс