Нова функција Мицрософт Теамс-а ће вам помоћи да брже пронађете датотеке

Очекује се да ће Мицрософт Теамс добити ново искуство претраживања које ће убрзати проналажење порука, људи, слика, докумената и одговора. Нова страница за претрагу ће користити вештачку интелигенцију да побољша своју тачност и пружи корисницима релевантне резултате и бољи контекст.

Чини се да Мицрософт такође ради на другој повезаној функцији под називом „Најбољи хитови“. Према наводима компаније, Топ Хитс је нови одељак за траку за претрагу и приказаће најрелевантније резултате на врху предлога са аутоматским сугестијама.

На пример, ако тражите свој документ под називом „Пројекат Неон“, Мицрософт тимови ће скенирати ваше канале и домене да би брзо приказали најрелевантније резултате у оквиру Топ Хитс. Ова функција се развија да би функција претраживања била бржа у Мицрософт Теамс-у и смањила време потребно за проналажење датотеке у тимовима. Мицрософт Теамс кориснички интерфејс за претрагу

Мицрософт верује да би ова функција могла бити посебно корисна када имате садржаје са сличним именима и ако се тренутно појављују на дну резултата претраге.

Према план , Топ Хитс је тренутно у развоју и дебитоваће у марту 2021, док се очекује да ће редизајнирана страница за претрагу бити покренута у јуну 2021.

Нови мени историје стиже у Теамс

Поред побољшаног искуства претраге, Мицрософт Теамс је такође постављен да добије нови мени историје да понуди бржи начин навигације напред-назад између различитих страница алатке за сарадњу.

Мени Историја би могао бити користан за оне који редовно користе различите делове тимова, јер би олакшао и убрзао навигацију. На пример, можете да прођете кроз приватна ћаскања, дођете до канала ваше компаније, отворите календар и брзо се вратите на приватно ћаскање које сте претходно посетили.

Нова историја је такође у развоју и очекује се да ће бити лансирана следећег месеца као део великог ажурирања тимова.

Популар Постс