Нова функција Мицрософт Оутлоок-а ће вам омогућити да брже куцате е-пошту

Мицрософт тестира нову функцију за Оутлоок која ће вам омогућити да састављате и шаљете е-поруке брже него икад преко Виндовс 10 или мобилног уређаја. Функција, тзв Предвиђања текста , већ је доступан на веб верзији Оутлоок-а и коначно долази на више платформи.

Функција предвиђања текста у Оутлоок-у користи Мицрософтову вештачку интелигенцију и функционише као Гоогле-ов Смарт Цомпосе. Као и Гмаил, Оутлоок ће такође покушати да разуме откуцани текст, а затим ће предложити речи да заврши реченицу.

Да бисте користили ову функцију у оперативном систему Виндовс 10, потребно је да покренете Оутлоок апликацију за радну површину и притиснете тастер „Таб“ да бисте изабрали предложени текст. Ако не желите да користите предложени текст, само наставите да куцате. На уређајима са омогућеним додиром, можете да превучете по екрану да бисте изабрали предлоге. Предлог текста за Оутлоок

Предвиђање текста за Оутлоок штеди вам време разумевањем и сугерисањем уобичајених говорних образаца. Такође може смањити могућност правописних и граматичких грешака.

Такође је вредно напоменути да Мицрософт планира да подразумевано омогући ову функцију, али ћете моћи да је искључите тако што ћете отићи у подешавања (опције поште) у апликацији Оутлоок. За сада се чини да ће бити подржан само енглески, али предвиђања текста ће подржавати додатне језике у блиској будућности.

Предвиђања текста за Андроид и иОС

Ако поседујете било који Андроид паметни телефон или иПхоне, ускоро можете да користите и нову Мицрософтову АИ функцију у апликацији Оутлоок.

Почећемо да ово уводимо почетком јануара и очекујемо да ће бити завршено до краја фебруара 2021. године, рекао је Мицрософт у изјави објављеној на Мицрософт 365 Админ порталу.

Да бисте користили предлог, требало би да превучете прстом по екрану.

 Оутлоок за мобилне уређаје

Ако одлучите да не желите да Мицрософт заврши реченицу, занемарите предлог и наставите да куцате.

Наравно, увек га можете искључити у подешавањима.

Популар Постс