Нова функција менија историје Мицрософт Теамс-а се сада покреће

Мицрософт Теамс за Виндовс и мацОС добија ново ажурирање које омогућава брз начин приступа историји десктоп апликације или чак извлачење комплетне историје навигације. Ово ће вам омогућити да се вратите на страницу или ћаскање/конверзацију коју сте раније проверавали.

Почевши од Мицрософт Теамс в1.4.00.2879, који је сада доступан у продукцијском каналу, можете да пређете преко дугмади за навигацију да бисте приступили менију историје. Ова функција је згодна ако активно учествујете у више канала или ћаскања и крећете се између различитих страница тимова.

Мени историје у Мицрософт Теамс-у може вас спасити од узастопног додиривања дугмета за повратак ако желите да се крећете до странице коју сте раније прегледали.Захваљујући овом ажурирању; корисници такође могу приступити менију историје користећи комбинацију тастатуре ЦТРЛ + СХИФТ + Х. Када завршите, можете једноставно да кликнете на било коју од ставки да бисте се вратили на претходно посећену страницу.

 Мени историје тимова

Ако користите Мицрософт Теамс, можете повући мени профила и проверити да ли постоје ажурирања. Када се апликација ажурира и поново покрене, потребно је да пређете преко дугмета за назад или напред да бисте приступили историји навигације.

Искочите Теамс апликације у засебне прозоре

Поред менија историје, Мицрософт Теамс такође добија још једно ажурирање које ће омогућавају корисницима да искачу апликације прве или треће стране у засебне прозоре . Ова функција је сада генерално доступна у апликацији Теамс за десктоп рачунаре.

Као што можда знате, Теамс већ дозвољава корисницима да отварају ћаскања, састанке или позиве у засебним прозорима (изван примарног прозора Теамс). Корисници такође могу да повећају или промене величину апликације ако је потребно.

Иста функција је сада доступна за апликације засноване на тимовима и канал. Да бисте отворили апликацију у Теамс-у, морате да отворите окно за навигацију и кликнете на опцију искачућих, као што је приказано на горњем снимку екрана.

Популар Постс