Нова функција дељених веза Мицрософт Едге-а је још један разлог за одбацивање Цхроме-а

 Мицрософт Едге дељене везе

Ако имате навику да делите везе са другима или да скачете са рачунара на рачунар, Мицрософт Едге за Виндовс 10 добија нову функцију која ће побољшати искуство дељења веза на веб локацији.

Ова нова функција ће у основи омогућити корисницима да пронађу везе које су копирали или поделили последњи пут. На пример, ако шаљете и примате велики број веза сваког дана и не сећате се шта је била веза када будете морали да их поново користите, искуство дељених веза Мицрософт Едге-а ће вам омогућити да их брзо пронађете.

Тренутно, проналажење старих веза може бити тешко и дуготрајно, посебно ако не користите Виндовс Цлоуд Цлипбоард, као приметио од Мицрософта:Корисници троше време и енергију покушавајући да пронађу везе које су са њима подељене, а понекад и сами, тражећи у разним апликацијама, проверавају своју е-пошту и поруке ћаскања, а понекад тражећи од неког другог да пронађе или поново пошаље везу.

Циљ нове функције Мицрософт Едге-а је да помогне корисницима да уштеде време и труд тако што ће на страници историје појављивати везе које корисник дели са/од стране корисника.

 Мицрософт Едге функција дељених веза

Као што је приказано на горњој слици екрана, Мицрософт жели да дода ставку Схаред Линкс на навигациону траку Едге-а како би вам помогао да пронађете све везе које делите са вама или са вама.

Пошто је функција подешена да постане део странице историје, можете користити и постојећи оквир за претрагу да бисте брзо пронашли везе.

Мицрософт још увек тестира идеју, али корисници би требало да буду у могућности да је тестирају користећи ново бета проширење. На основу повратних информација, Мицрософт каже да ће га имплементирати на изворној страници Цхромиум Едге.

Међутим, у нашим тестовима смо приметили да је страница дељених веза тренутно чувар места и да не функционише исправно.

Поред новог искуства дељења линкова, Мицрософт ради на побољшаном Виндовс Цлоуд Цлипбоард-у , који ће такође радити са веб локацијама отвореним у Едге претраживачу.

Друга побољшања за Мицрософт Едге

Мицрософт такође ради на неколико нових побољшања за Цхромиум Едге. На пример, најновије ажурирање канала за програмере је додало подршку за вертикалне картице променљиве величине, мини контекстни мени у ПДФ-овима, подршку за додатне језике за превод на страници и још много тога.

Популар Постс