Нова апликација Мицрософт Сторе доноси модерне преласке за Виндовс 10

 Виндовс 10 модеран кориснички интерфејс

Виндовс 10 је отворенија платформа од својих конкурената и постоји низ апликација које могу да промене ваше искуство. Данас ћемо детаљније погледати нову апликацију под називом МодернФлиоутс, која се у великој мери фокусира на промену и побољшање елемената прозора за Виндовс.

За оне који се питају, флиоут је тај интерфејс који се појављује у горњем левом углу радне површине/апликације када подесите осветљеност, промените јачину звука или омогућите режим лета. Такође приказује контроле медија за Гоогле Цхроме, Спотифи, Гроове Мусиц и друге апликације када пуштате медијски садржај.

Уграђени преклопни прозор и даље користи старији Метро дизајн који датира из Виндовс 8 и такође није прилагодљив. На пример, Виндовс 10 вам чак не дозвољава ни да промените временско ограничење преласка или непрозирност позадине. Прелазни прозор за Виндовс 10

Подразумевани изглед наспрам новог изгледа

Чини се да Мицрософт не жури да промени изглед ових прелетача, али вешти дизајнери у Виндовс заједници тачно знају како се цела ствар може побољшати.

Прилагодите Виндовс 10 падајући мени

МодернФлиоутс је нова апликација отвореног кода која омогућава значајно префињен изглед за Виндовс 10 волуме флиоут, који укључује нове анимације, прелазе и заобљене углове.

 МодернФлиоутс

Као што можете видети на горњој слици екрана, апликација МодернФлиоутс доноси преко потребну преобразбу јачине звука и других прелетача.

 Волуме флиоут

Такође чини да изгледа као део Виндовс 10 и Виндовс 10Кс, захваљујући одличној имплементацији Флуент Десигн-а и заобљеним угловима.

 Модерна поставка Флиоутс

Апликација МодернФлиоутс такође вам омогућава да промените временско ограничење за преласке, што је одличан начин да ове преласке учините мање наметљивим.

Можете чак и да сакријете Глобал Систем Медиа Транспорт Цонтролс (ГСМТЦ) познате као контроле медија (сличице, трака за тражење, итд.) за све апликације само једним додиром.

 Подешавање контроле медија

Ево листе других функција које нуди МодернФлиоутс:

  • Течно корисничко сучеље са подршком за светле, тамне и теме високог контраста.
  • Додаје додатне контроле медија, као што су насумично, понављање и заустављање.
  • Потпуно прилагодљив: можете да онемогућите сваки модул, промените положај прелетача и ниво непрозирности.

Све је прилично једноставно и иако је није направио Мицрософт, то је и даље најбоља апликација коју можете добити у овом тренутку.

Ако сте заинтересовани, можете преузети МодернФлиоутс (Превиев) из продавнице . Када покренете апликацију, требало би да будете у могућности да је конфигуришете са системске палете.

Уграђени преласци су привремено сакривени када ова апликација ради у позадини, што значи да увек можете прекинути процес апликације и вратити се на подразумевани кориснички интерфејс.

Можете такође допринети развоју апликације на Гитхуб-у и пошаљите своје повратне информације програмерима о њиховом Телеграм група или Дисцорд канал .

Популар Постс