Незванични Виндовс 10 АРМ на пројекту Лумиа полако постаје све бољи

 Виндовс 10 АРМ на Лумиа 950 КСЛ

Слика љубазношћу: Бен

Виндовс 10 на АРМ-у је велика ствар и могао би да покреће Мицрософт Андромеду о којој се дуго прича. Када је Мицрософт најавио да ће Виндовс 10 покретати и АРМ уређаје осим Виндовс Пхоне-а, ентузијасти су се надали да ће оперативни систем бити пренет на тренутну линију Лумиа телефона.

Чини се да је Виндовс 10 АРМ будућност рачунарства на мобилним уређајима, али нажалост, они који тренутно поседују Виндовс 10 Мобиле уређај неће добити велико ажурирање. Истина је да Виндовс 10 на АРМ-у још није оптимизован за телефоне.Виндовс телефони се неће надограђивати на АРМ. Мицрософт је престао да развија функције за Виндовс 10 Мобиле и платформа је у режиму одржавања. Али програмери су смислили начин да хакују и покрену пуни Виндовс 10 АРМ оперативни систем.

Виндовс 10 АРМ на Лумиа телефону већ подржава ВиФи и екран осетљив на додир. Данас је програмер Густаве потврдио да Виндовс 10 АРМ на пројекту Лумиа Виндовс Пхоне напредује, а такође подржава звучник. Чини се да је програмер такође успео да омогући подршку за мобилно повезивање.

Виндовс 10 АРМ на пројекту Лумиа полако постаје све бољи сваке недеље, али то још увек није изводљиво за свакодневне активности.

Јасно је да Виндовс 10 Мобиле оперативни систем неће добити нове функције у будућности, и док Мицрософт наводно ради на новој верзији Виндовс 10 која би требало да донесе нека велика побољшања, али ове промене ће бити ексклузивне за уређаје следеће генерације и победили су неће бити пуштен за постојеће телефоне.

Популар Постс