Необјављена функција Мицрософт Цхат за Виндовс 10 апликацију за размену порука цури на мрежи

 Старт мени на Мицрософт Андромеди

Мицрософт је можда одложио Сурфаце Андромеду о којој се дуго причало, али компанија наставља рад на пројекту пре могућег издања 2019. Извештаји из млина гласина сугеришу да ће се Мицрософтова Сурфаце Андромеда (још увек назива Сурфаце Пхоне) похвалити могућностима позивања и слања порука.

 Апликација Мицрософт Цхат

Програмер Густаве М је сада открио необјављену функцију под називом Мицрософт Цхат у оквиру старе апликације за размену порука за Виндовс 10 Мобиле која би омогућила уређају да шаље текстуалне поруке преко мобилне и ВиФи везе.Чини се да апликација такође подржава потврде о читању које омогућавају корисницима да виде тачно када је порука прочитана, а не само испоручена. Подешавање апликације открива да такође може аутоматски да преузме датотеке.

За Андромеду?

 Мицрософт Андромеда са Оффице апликацијом

Постоји шанса да Мицрософт припрема услугу која ће омогућити уређајима да шаљу поруке преко интернет везе. С обзиром да апликација омогућава корисницима да шаљу текстуалне поруке преко интернет везе, очигледно има смисла за Андромеду – преносиви рачунар који је увек повезан.

У другим вестима, Мицрософт је недавно ажурирао апликацију Пхоне за Виндовс 10 Мобиле са течним дизајном и побољшањима корисничког интерфејса.

Популар Постс