Не постоји званична апликација ЛибреОффице у Мицрософт Сторе-у, али би ускоро могла да стигне

 ЛибреОффице у Мицрософт продавници

ЛибреОффице, најбоља алтернатива Мицрософт Оффице-у, недавно је стигао у Мицрософт Сторе за Виндовс 10 уређаје. Као што се и очекивало, ово није званична апликација ЛибреОффице-а из Тхе Доцумент Фоундатион.

У твиту, компанија нам је рекла да не постоји званична апликација ЛибреОффице у Мицрософт Сторе-у, али би ускоро могла да стигне. У другом твиту, компанија каже да би могла размислити о довођењу ЛибреОффице-а у Мицрософт Сторе, али прво морају да виде да ли су услови дистрибуције у складу са њиховом лиценцом.

Као што је први известио, непознати програмер је тихо објавио потпуно бесплатан пакет за продуктивност ЛибреОффице у Мицрософт Сторе-у са ценом од 2,99 долара. Међутим, каже се да се цена од 2,99 долара користи само за донације и да можете бесплатно преузети целу апликацију.

Као што се и очекивало, чини се да овај програмер покушава да заради нешто новца на популарности ЛибреОффице-а. Иако је ЛибреОффице ГПЛ и свако има право да га продаје, не може га назвати ЛибреОффице или користити бренд да би преварио људе.

Популар Постс