Наставите са новом бочном траком Мицрософт Едге-а на Виндовс-у уз Бинг, Оффице интеграцију

 Мицрософт Едге ажурирање

Нови мени бочне траке Мицрософт Едге-а сада се покреће да бира кориснике на каналу Цанари претраживача, омогућавајући корисницима да претражују веб на Бинг-у без отварања нове картице, приступају алаткама као што је Калкулатор, читају е-пошту у Оутлоок-у и прегледавају МСН игре без одласка са тренутну страницу.

Едге-ова нова бочна трака је слична Вивалдијевом веб панелу и посебно је корисна када читате страницу, али морате да извршите додатни задатак. На пример, можда ћете морати да покренете Виндовс калкулатор или проверите брзину интернета ако одређена веб локација не реагује.

Помоћу Едге бочне траке можете да приступите функцијама као што су Бинг претрага, Дисцовер (нови начин откривања веб резултата у вези са садржајем веб локације), веб калкулатор, алат за конверзију јединица, тест брзине интернета и приступ МСН каталогу игара. Међутим, не можете играти игре на бочној траци јер ће везе отворити нову картицу. Ово се такође односи на Оффице апликације.1 од 6  Мицрософт Едге Бинг бочна трака  Картица Мицрософт Едге Дисцовер  Мицрософт Едге калкулатор бочне траке  Картица Мицрософт Едге Гамес  Мицрософт Едге бочна трака Оутлоок  Мицрософт Едге Оффице интеграција

Исто тако, када читате страницу, можда ћете морати да шаљете е-поруке везане за оно што читате. Бочна трака такође долази са интеграцијом Оутлоок-а, тако да можете лако да забележите тачке у пошти и пошаљете пошту без одласка са тренутне странице или картице прегледача.

Мицрософт Едге такође има сјајну нову опцију која вам омогућава да додате своје омиљене локације на бочну траку да бисте обављали контекстуалне радње без прекидања тока. Међутим, многе веб локације нису баш оптимизоване за рад на малом екрану, тако да Едге-ова бочна функција прилагођене странице није увек корисна.

Блоатваре?

Неки људи могу назвати Едге-ову нову функцију бочне траке као још један блоатваре, али ова функција је потпуно опциона и можете је сакрити из главног менија претраживача. Такође можете да користите кратки тастер Цтрл + Срање + / да бисте омогућили или онемогућили бочну траку или је можете окренути са странице Подешавања.

Ова нова бочна трака се тренутно покреће само за одабране кориснике, тако да само неки људи имају приступ функцији. Да бисте га користили, уверите се да имате најновији Едге Цанари, а затим потражите нову опцију „Бочна трака“ у менију и изаберите да је покренете на десној страни прегледача.

Такође можете да активирате бочну траку тако што ћете заједно притиснути Цтрл + Схифт + /.

Поред бочне траке, Мицрософт такође истражује подршку за интеграцију ИоуТубе-а , што ће омогућити корисницима да прате своје креаторе и добијају обавештења када се нови видео постави.

Популар Постс