Наш први поглед на нову алатку за Виндовс 11 за прилагођавање позадине радне површине

Сун Валлеи 2 ће бити велико издање за Виндовс 11 и Мицрософт интерно истражује подршку за нове функције и побољшања. Према извештајима и доказима уоченим у верзијама за преглед, Виндовс 11 добија нови алат за прилагођавање под називом Стицкер Едитор за постављање налепница на позадину радне површине.

Ова предстојећа функција Виндовс 11 требало би да вам олакша изражавање налепницама. Као што вероватно знате, налепнице су мале анимиране слике које корисници убацују у платформе друштвених медија као што су Телеграм и ВхатсАпп.

Ин Виндовс 11 Буилд 22563 , Мицрософт тестира апликацију Стицкер Едитор која вам омогућава да уређујете налепнице и додајете их на радну површину. Ове налепнице се појављују на врху позадина радне површине и обухватају све доступне позадине. Другим речима, ако пређете на другу позадину, можете изабрати да задржите налепницу.Као што је поменуто, ова функција делимично функционише у верзијама за преглед. Да бисте користили нову функцију, требало би да претражујете налепнице у Виндовс претрази и изаберете Постави налепнице у позадини.

 Виндовс 11 налепнице за позадину

Као што можете видети на снимку екрана испод, веза до Постави налепнице на позадину отвара апликацију Виндовс Сеттингс. Можете да кликнете на Додај налепнице у подешавањима или на контекстни мени (мени десним кликом) на радној површини да бисте покренули алатку за уређивање налепница и поставили налепнице на радну површину.

 Виндовс 11 налепнице

Апликација вам омогућава да изаберете или креирате сопствене налепнице и додате их на радну површину и промените позицију на Виндовс 11 радној површини. Када кликнете на Додај налепнице, на радној површини ће се појавити панел налик Виндовс Цлипбоард-у са низом налепница које можете изабрати.

 Постављање налепница

Када завршите, можете да промените величину налепница како желите или да прилагодите налепнице помоћу апликације Стицкер Едитор.

 Виндовс 11 алатка за налепнице

У овом тренутку, Мицрософт још увек ради на овим налепницама и не знамо када би требало да се појаве за све. Међутим, скоро сигурно ће прво бити објављене за инсајдере, јер Мицрософт треба да се увери да све ради како треба.

Интеграција налепница биће уведена заједно са алатком за уређивач налепница заснованом на Мицрософт Сторе-у, која ће учинити да се налепнице лако пронађу као емоџије.

Популар Постс