Наш први поглед на ново искуство у дељењу на састанцима Мицрософт Теамс-а

 Мицрософт Теамс ново ажурирање

Као и сваки други алат за сарадњу, Мицрософт Теамс вам такође омогућава да брзо делите садржај са свог уређаја, иако је искуство другачије на десктопу него на мобилном уређају.

Мицрософт сада ради на новом процесу за дељење документа, презентације, табле, целог екрана радне површине и апликације на екрану. Нови кориснички интерфејс Мицрософт Теамс-а има за циљ да пружи искуство без нереда како би вам помогао да делите садржај директно преко горњег менија.

Као што можете видети на слици испод, Мицрософт додаје нову икону „Дели“ у горњи мени која ће вам омогућити да делите садржај када сте на састанку. Нови Схаре УИ ће омогућити корисницима да деле екран, прозор, ПоверПоинт слајдове и садржај Беле табле са или без звука рачунара. Мицрософт Теамс Схаре УИ

Кориснички интерфејс за функцију Дељење током састанка у Мицрософт тимовима је редизајниран како би се презентерима помогао да брже и лакше пронађу жељени садржај, напомиње Мицрософт у мапи пута.

Мицрософт тимови да добију нову топ хит функцију

У другом ажурирању мапе пута, Мицрософт је рекао да ради на новој функцији претраживања под називом Топ Хитс . Ово ће омогућити корисницима да открију релевантне датотеке, документе, слајдове и друге ставке.

На пример, функција Мицрософт Теамс Топ Хитс ће интелигентно скенирати ваш налог и приказати најрелевантније предлоге у резултатима претраге.

Побољшања долазе на веб Мицрософт Теамс

Поред десктоп клијента, Мицрософт Теамс веб такође добија неколико нових функција касније ове године.

На пример, Мицрософт ради на новом приказу галерије који ће приказати до четири учесника у подржаним прегледачима, као што су Гоогле Цхроме и Мицрософт Едге (Цхромиум).

Популар Постс